El partit Bayern-Madrid, el més vist del prime time

EL PARTIT VA REUNIR GAIREBÉ A UN MILIÓ I MIG DE CATALANS, REPARTITS ENTRE LA1 I TV3. “LA NOSTRA”, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

El Bayern-Madrid d’ahir va arrasar a Catalunya.

La derrota del Bayern de Munich a mans del Reial Madrid va arrasar al prime time d’ahir dimecres repartits entre les dues cadenes públiques. La1 va ser l’escollida per la majoria d’espectadors per seguir el partit, reunint a 863.000 seguidors amb una quota de pantalla del 27,1%. Per la seva banda, TV3 va assolir una dada lleugerament inferior: 20% de share i 636.000 espectadors de mitjana. Tot plegat doncs, va fer que el partit assolís una quota global del 47,1% i 1.499.000 espectadors en total.

Paral·lelament al futbol però, Telecinco va oferir un nou episodi de la sèrie “El Príncipe” amb bons resultats. Tot i la forta competència, la ficció de Mediaset va assolir un excel·lent 21% de quota de pantalla i 545.000 espectadors de mitjana i es va imposar a la resta d’opcions de la nit. “Rescatando a Sara”, la tv movie de dos capítols protagonitzada per Carmen Machi va huanyar set dècimes respecte la setmana passada, (9,7%) i va reunir a 227.000 espectadors. “Comando Actualidad” a La1 va assolir una dada discreta, tot i apujar els seus registres habituals: 8,3% de share i 220.000 seguidors. A la franja del late, cal destacar la bona acceptació de “Hable con ellas”. El late de Telecinco funciona molt bé i ahir va assolir un espectacular 17,6% de quota de pantalla i 155.000 espectadors de mitjana. Finalment, “La Riera”, un dia més, va arrasar a la sobretaula amb un 22,9% de quota i i 442.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 29 D’ABRIL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i de La1. Gràcies als bons resultats del futbol, la pública estatal es va imposar a Antena3. La Sexta per davant de Cuatro i de 8TV. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 14,3%
 • Telecinco: 12,7%
 • La1: 11,1%
 • Antena 3: 9,5%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,6%
 • Nova: 3,1%
 • Neox: 2,7%

AUDIÈNCIES ABRIL (provisionals):

A només un dia per tancar el mes, TV3 segueix líder per davant de Telecinco i d’Antena3.

 • TV3: 12,7%
 • Telecinco: 10,9%
 • Antena3: 10,6%
 • La1: 8,2%
 • La Sexta: 6%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: