EXCLUSIVA: TV3 cancel·la l’estrena de “Com som”

LA DIRECCIÓ DE L’ENS PÚBLIC CANCEL·LA EL PROGRAMA PRODUÏT PER “RESET TV” UNS DIES ABANS DE L’ESTRENA. ALTRES PROGRAMES DE LA CADENA TAMBÉ ES PODEN VEURE AFECTATS.

Com vam avançar en exclusiva fa unes setmanes a “QUINATELE”, TV3 estava preparant un nou concurs presentat per Toni Clapés per emetre a les nits de dissabte. La direcció de TV3 va decidir fa 15 dies cancel·lar el projecte fins que la situació amb el comité d’empresa no arribi a una entesa. Actualment, el comité d’empresa de la cadena i la direcció estan negocionat un nou conveni salarial tot i que les postures encara estan allunyades. Degut a aquesta situació, la direcció de l’ens públic ha decidit cancel·lar “Com som”, la producció del qual es trobava molt avançada, amb l’equip tancat, amb els decorats i el plató muntats i apunt de gravar el programa pilot.

“COM SOM”, UN CONCURS BASAT EN UN FORMAT ALEMANY:

“Com som” era un triple col·laboració entre la productora “Reset TV”, dirigida per Toni Cruz i Josep Maria Mainat, l’agència de guionistes “12 monos” i TV3, i comptava amb la col·laboració de cares ben conegudes a Catalunya com Fermí Fernandez, Pep Plaza i Màbel Martí. A més, l’espai estava presentat per Toni Clapés, qui tornava a TV3 després de nou anys d’absència.

“EL CONVIDAT” TAMBÉ ES POT VEURE AFECTAT:

Aquest però, no sembla que sigui l’únic cas ja que diverses fonts consultades per aquest mitjà, altres programes de la cadena també es poden veure afectats, com és l’estrena de la nova temporada de “El Convidat”. L’espai presentat per Albert Om, tot i està en plena producció, no se sap si podrà acabar les gravacions com estava estipulat. Tot plegat agreuja una mica més el sector de l’audiovisual català que viu les hores més baixes de la seva història.

Etiquetat , , ,

2 thoughts on “EXCLUSIVA: TV3 cancel·la l’estrena de “Com som”

  1. eduard ha dit:

    quina merda————————– jo ke hi volia anar

    • quinatele ha dit:

      Hola Eduard. La informació a què fa referència aquesta entrada és del passat mes d’abril. Hi ha informació actualitzada on parlem de que el projecte ha vist llum verda el darrer trimestre de l’any passat. Esperem que t’haguem ajudat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: