Un “Polònia” de rècord, el més vist de dijous

LA SÀTIRA POLÍTICA, EL MÉS VIST DEL DIA A CATALUNYA. TV3 TANCA L’ABRIL PER DAVANT DE TELECINCO I D’ANTENA3.

quinatele.com

“Polònia” va arrasar al prime time d’ahir dijous.

“Polònia” va tornar a assolir ahir les dades que acostumava a aconseguir temps enrere i va dominar la franja del prime time amb contundència. Gràcies al canvi d’horari que va estrenar la setmana passada (avançant la seva emissió a la primera part de la franja), la sàtira política va reunir a 703.000 espectadors de mitjana i un 22,2% de la quota de pantalla. Posteriorment però, TV3 no va poder conservar aquest domini amb la segona emissió de “.CAT”, l’espai presentat per Ariadna Oltra. El programa de producció pròpia de la cadena pública va abaixar l’audiència precedent fins els 326.000 espectadors i el share fins l’11,3%. Mals resultats per “la nostra” que veu com el programa perd a més de 250.000 espectadors en només una setmana. Cal destacar també, la bona acceptació de la semifinal de l’Europa League disputada ahir entre el València i el Sevilla. El partit va assolir un bon 14,4% de quota de pantalla a Cuatro i va aconseguir una quota de pantalla del 14,4%. Finalment, “El Jefe Infiltrado” a La Sexta va perdre dos punts respecte la setmana passada i va assolir un 9,9% de quota de pantalla i 292.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 2 DE MAIG:

Tot i la bona dada al prime time, Antena3, com sol ser habitual els dies de festa o de cap de setmana, va ser la cadena més vista del dia a casa nostra. TV3 en segon lloc per davant de La1 i de Cuatro. Curiosament, la segona cadena de Mediaset es va imposa a la seva “germana gran”, Telecinco. La Sexta no va poder competir amb la resta d’opcions. FDF la temàtica més vista del dia a Catalunya.

 • Antena 3: 11,2%
 • TV3: 10,7%
 • La 1: 8,4%
 • Cuatro: 7,7%
 • Telecinco: 7,6%
 • La Sexta: 6%
 • FDF: 3,4%
 • Nova: 3,4%
 • 8TV: 2,6%
 • Neox: 2,5%

AUDIÈNCIES ABRIL 2014:

Un dies abans de l’apagada de nou canals de la TDT, TV3 ha tornat a repetir el lideratge del mes de març. “La nostra” ha tancat l’abril amb un 12,7% de quota de pantalla a quasi dos punts de distància amb Telecinco. Antena3 s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc tot i que a poques dècimes de la cadena de Mediaset. La1, tot i que s’ha vist superada per La Sexta alguns dies del mes, s’ha imposat a la cadena d’Atresmedia. Per la seva banda, Cuatro perd la personal batalla amb La Sexta. 8Tv s’estanca i no pot acostar-se als quatre punts de share.

 • TV3: 12,7%
 • Telecinco: 10,9%
 • Antena3: 10,6%
 • La1: 8,2%
 • La Sexta: 6%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: