TELECINCO TORNA A LIDERAR A CATALUNYA

EL REALITY VA SER L’ESPAI MÉS VIST DE LA FRANJA DEL PRIME TIME I TELECINCO VA SER LA CADENA MÉS VISTA A CASA NOSTRA.

quinatele.com

“Supervivientes” va ser l’espai més vist de la nit. “Crackòvia” va destacar a l’acces prime time.

Telecinco va tornar a ser ahir la cadena més vista a Catalunya. El canal de Mediaset va ser l’opció més seguida de la franja del prime time gràcies a les bones dades que va assolir “Supervivientes”. El veterà reality va assolir un excel·lent 20,7% de quota de pantalla i 395.000 espectadors de mitjana durant les més de quatre hores que va durar l’espai. Unes dades realment bones que van donar el lideratge del dia a la cadena de Fuencarral. Per la seva banda, TV3 va situar-se amb un share menor amb un nou episodi de “Crackòvia”. La sàtira esportiva, tot i aconseguir més espectadors de mitjana que “Supervivientes”, 565.000 espectadors (gràcies a una menor durada), va assolir menys quota de pantalla amb un 15,6%. Posteriorment però, aquestes dades van abaixar-se fins el 12,1% de share i els 398.000 espectadors amb “Afers exteriors”. El programa de Miquel Calçada no ha pogut repetir aquesta temporada l’èxit de fa uns anys i s’acomiada amb uns discrets resultats. Per la seva banda, el grup Atresmedia va situar entre les opcions més vistes a “Pesadilla en la cocina” d’Alberto Chicote a La Sexta. El popular cuiner va assolir ahir 425.000 espectadors i un 13% de share. Curiosament, uns resultats similars que la seva “germana gran”, Antena3 amb un nou capítol de “Velvet”: 391.000 seguidors i un 13,1% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 5 DE MAIG:

Com hem dit, Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc per davant de La Sexta. La cadena d’Atresmedia empata amb La1. Cuatro s’imposa a 8TV. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 14,5%
  • TV3: 14,3%
  • Antena 3: 11,1%
  • La Sexta: 5,8%
  • La 1: 5,8%
  • Cuatro: 4,8%
  • 8TV: 4,2%
  • FDF: 3,6%
  • Neox: 3,3%
  • Nova: 2,8%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: