Telecinco torna a guanyar el prime time a Catalunya

LA SÈRIE “EL PRÍNCIPE” ARRASA AL PRIME TIME DE DIMARTS I TELECINCO TORNA A LIDERAR A CATALUNYA PER SEGON DIA CONSECUTIU.

quinatele.com

“El Príncipe” va tornar a liderar la franja del prime time a casa nostra.

Telecinco ha encertat amb la sèrie “El Príncipe”. La ficció de Mediaset ha aconseguit molts bons resultats durant totes les emissions i ha liderat la seva franja amb contundència. Ahir, dia del comiat de la primera temporada, la sèrie protagonitzada per José Coronado va arrasar a casa nostra amb un espectacular 25,1% de quota de pantalla i 747.000 espectadors de mitjana. Sense rival, la ficció de Fuencarral va ser l’espai més vist de tot el dia. Per la seva banda, un dia més, TV3 no va poder plantar cara a Telecinco. El veterà programa “Sense Ficció” va assolir un discret 11,5% de share i 391.000 espectadors, a molt poca distància de la pel·lícula “Braveheart” que va oferir Antena3. El film va tancar la seva emissió amb un 11,4% de quota i 235.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 6 DE MAIG:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. La pública catalana va quedar lluny de l’oferta de Mediaset però es va imposar a Antena3. La1 per davant de Cuatro que aconsegueix fer-li ombra a l’ens públic. Per la seva banda, La Sexta es va enfonsar ahir i no va poder aconseguir els cinc punts de share. 8TV a cinc dècimes de la cadena d’Atresmedia. FDF va tornar a ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 16,2%
 • TV3: 13,7%
 • Antena 3: 10,9%
 • La 1: 7%
 • Cuatro: 6,9%
 • La Sexta: 4,9%
 • 8TV: 4,3%
 • FDF: 4%
 • Nova: 3,4%
Etiquetat , , , , ,

One thought on “Telecinco torna a guanyar el prime time a Catalunya

 1. Tono ha dit:

  Home!! Qualificar de discret un 11,5 per un documental a prime time competint amb El Príncipe i tractant de tú a tú a Braveheart, es una mica dur, no?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: