L'”APM?” i “Masterchef”, el més vist del prime time

TV3 VA SER LÍDER AL GLOBAL DEL DIA DESPRÉS DE DOS JORNADES PER DARRERE DE TELECINCO.

quinatele.com

L'”APM?” va liderar ahir la primera part de la franja del prime time.

L’“APM?” va ser l’espai més vist de la primera part del prime time gràcies als 498.000 espectadors de mitjana i el 15,5% de quota de pantalla que va aconseguir ahir. El veterà programa de zàpping va mantenir gairebé els mateixos espectadors que els que va aconseguir el “TN Vespre” (499.000), cosa habitualment difícil. Un cop acabat l’“APM?” però, TV3 va abaixar aquests registres fins els 282.000 seguidors i un 9,1% de share amb la sèrie “KMM”. La ficció de la pública catalana no ha acabat d’“enganxar” a l’audiència i aquesta temporada s’ha mantingut fora de la lluita pel lideratge de la seva franja. Paral·lelament, “Masterchef” va recollir el testimoni de l’“APM?” i va ser el programa més vist de la segona part de la franja del prime time amb 463.000 espectadors i un 16,1% de share. El “talent” de cuina continua en bona forma i va liderar la nit durant més de dues hores. Per la seva banda, la resta d’opcions de la nit es van haver de conformar amb la segona posició: “B&B” de Telecinco va assolir 287.000 seguidors i un 10,2% de share i “Con el culo al aire” a Antena3 va registrar unes dades similars: 266.000 espectadors i un 9,1% de quota. Finalment, entre les opcions més vistes també destaca la ficció nord-americana “El Mentalista”. La sèrie de La Sexta va aconseguir 276.000 espectadors i un 8,5% de share. Un dia més, “La Riera” va destacar a la sobretaula catalana amb unes dades excel·lents: 517.000 espectadors i un 27,5% de quota de pantalla. El fenomen continua.

AUDIÈNCIES 7 DE MAIG:Pel que fa al global del dia, TV3 va tornar a recuperar el liderat diari després de dos dies a mans de Telecinco. Antena3 en tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. Cuatro no pot lluitar amb la segona cadena del grup Atresmedia. 8TV va tancar el dia amb uns registres discrets. FDF va ser la temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 14,1%
 • Telecinco: 13,1%
 • Antena 3: 10,2%
 • La 1: 8,3%
 • La Sexta: 6,9%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,7%
 • FDF: 3,5%
 • Nova: 3,3%

AUDIÈNCIES MAIG (provisionals):

La primera setmana de maig se l’ha emportat Telecinco per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc per davant de La1. Sorprenentment, Cuatro continua imposant-se a La Sexta. 8TV amb resultats globals discrets.

 • Telecinco: 12,6%
 • TV3: 12,3%
 • Antena3: 11,3%
 • La1: 7,3%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 5,5%
 • 8TV: 3,3%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: