Un dia més, “Polònia” arrasa al prime time

LA SÀTIRA POLÍTICA DE TV3 REUNEIX A MÉS DE 700.000 ESPECTADORS. LA PÚBLICA CATALANA LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

“Polònia” va ser el programa més vist de la franja del prime time.

“Polònia” va tornar a ser el programa més vist del dia gràcies als 714.000 espectadors de mitjana i el 21,8% de quota de pantalla que va assolir ahir. La sàtira política li escau el canvi d’horari a la primera part de la franja del prime time i aconsegueix unes dades espectaculars. Posteriorment però, TV3 va abaixar aquestes dades amb una nova entrega de “.CAT”. L’espai presentat per Ariadna Oltra, tot i millorar els resultats de la setmana passada, va abaixar 10 punts de share respecte al “Polònia” i va aconseguir 345.000 espectadors i un 11,6% de quota de pantalla. El lideratge de la segona part del prime time s’el van repartir Antena3 amb la pel·lícula “El castigador” amb un 14,3% de share i 364.000 espectadors i la sèrie de La1 “Cuéntame cómo pasó” amb un 12,6% de quota i 403.000 seguidors. Cal destacar també la dada del talent de famosos de Telecinco “¡Mira quién salta”. L’estrena de la segona temporada va liderar a partir de les 12 de la nit i va assolir un 13,2% de quota i 267.000 espectadors. Un dia més, “La Riera” va destacar a la sobretaula amb un contundent 27% de quota de pantalla i 468.000 espectadors. El fenomen de la sèrie catalana continua.

AUDIÈNCIES 8 DE MAIG:

TV3 va ser al cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 en quart lloc imposant-se a La Sexta i a Cuatro. 8TV lluny de les principals opcions del dia. FDF va tornar a ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 15,1%
 • Telecinco: 12,3%
 • Antena 3: 11,3%
 • La 1: 7,4%
 • La Sexta: 6,6%
 • Cuatro: 6,5%
 • 8TV: 4%
 • FDF: 3,6%
 • Neox: 3,6%

AUDIÈNCIES MAIG (provisionals):

TV3 ha aconseguit superar a Telecinco al global del mes per només una dècima. Antena3 en tercer lloc. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV no millora.

 • TV3: 12,6%
 • Telecinco: 12,5%
 • Antena3: 11,3%
 • La1: 7,3%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8TV: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: