TV3 lidera el prime time de diumenge

EL “30 MINUTS” D’AHIR VA SER L’ESPAI MÉS VIST DE LA FRANJA JUNTAMENT AMB “EL FORASTER”. ANTENA3 LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CASA NOSTRA.

quinatele.com

“El Foraster” va tornar a liderar la segona part del prime time.

TV3 va liderar amb contundència el prime tieme de diumenge gràcies a les excel·lents dades que va assolir ahir el “30 minuts”. El veterà espai de reportatges va aconseguir un contundent 18,2% de quota de pantalla i 603.000 espectadors de mitjana amb el programa dedicat a l’industrial Julio Muñoz Ramonet. Posteriorment, “la nostra” va continuar el seu domini tot i abaixar lleugerament aquests registres amb una nova entrega de “El Foraster”. L’espai produït per Brutal Media va assolir un bon 16,2% de share i 495.000 espectadors de mitjana amb la seva visita a Molló. Paral·lelament, Telecinco va situar-se entre les opcions més seguides de la franja amb un nou episodi d’“Aída”. La veterana ficció de Mediaset va aconseguir ahir un 13,6% de quota i 444.000 seguidors. Per la seva banda, “Salvados” es va haver de conformar amb un 12,7% de share i 408.000 espectadors. Cal destacar també, la batalla de la Fòrmula 1 amb el Gran premi d’Espanya disputat ahir al circuit de Montmeló. TV3 va guanyar el seu particular duel amb Antena3 gràcies al 20,7% de share i els 454.000 espectadors de mitjana que va aconseguir. Antena3 però, retalla distàncies amb “la nostra” i ahir va assolir un bon 16,5% de share i 363.000 seguidors. Finalment, cal destacar la bona acceptació de l’estrena de “Wild Frank” al conjunt de l’Estat. El particular aventurer va debutar a Discovery Max amb un excel·lent 3,7% de quota de pantalla i 705.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 11 DE MAIG:

Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Telecinco en tercer lloc imposant-se a La1 i a Cuatro. La Sexta nova poder situar-se entre les opcions més seguides. FDF va ser la temàtica més vista del dia per davant de Discovery Max.

  • Antena 3: 13,1%
  • TV3: 11,9%
  • Telecinco: 9,5%
  • La 1: 9,4%
  • Cuatro: 6,6%
  • La Sexta: 4,6%
  • FDF: 3,9%
  • Discovery Max: 2,7%
  • Neox: 2,6%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: