Antena3 s’emporta el prime time de dimarts

TV3 NO VA PODER COMPETIR AMB L’ESTRENA DE “SIN EDENTIDAD”, LA NOVA SÈRIE DEL GRUP ATRESMEDIA. TOT I AIXÒ, “LA NOSTRA” VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

Megan Montaner protagonitza la nova sèrie d’Antena3.

Bones dades per l’estrena de “Sin identidad”, la nova sèrie d’Antena3. La ficció del grup Atresmedia va ser l’espai més vist del prime time de dimarts amb un bon 17,1% de quota de pantalla i 521.000 espectadors de mitjana. La ficció produïda per DiagonalTV va guanyar el seu duel particular amb el talent de famosos “¡Mira quién salta!” de Telecinco. La cadena de Mediaset va contraprogramar l’estrena de la ficció movent de dia el concurs de salts, però el resultat és que l’espai va quedar molt enrere de “Sin identidad”: 11% de quota de pantalla i 220.000 espectadors. Per la seva banda, TV3 va oferir una nova entrega de “Sense Ficció”, espai que tampoc va poder competir pel lideratge de la nit televisiva. El veterà espai de reportatges va assolir un 9,9% de share i 292.000 espectadors de mitjana. Abans però, “la nostra” tampoc havia assolit un lideratge contundent a la primera part del prime time amb la “Gala del Català de l’Any”. L’espai va assolir 398.000 seguidors i un 11,9% de share, lluny de les dades que va aconseguir l’any passat.

AUDIÈNCIES 13 DE MAIG:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 es va quedar a només una dècima de La Sexta. Cuatro no va poder lluitar pel lideratge. 8TV per sobre de la seva mitjana. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,5%
  • Telecinco: 12,2%
  • Antena 3: 11,7%
  • La 1: 6,5%
  • La Sexta: 6,4%
  • Cuatro: 5,8%
  • 8TV: 4,7%
  • Nova: 3,2%
  • Neox: 2,9%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: