“Polònia” torna a liderar la nit de dijous

LA VETERANA SÀTIRA POLÍTICA DE TV3 VA TORNAR A SER L’ESPAI MÉS VIST DEL PRIME TIME. “LA NOSTRA” VA SER LA CADENA MÉS VISTA A CATALUNYA.

quinatele.com

“Polònia” va tornar a ser l’espai més vist del prime time.

Com ja vam comentar la setmana passada, el canvi d’horari del “Polònia” li ha anat bé a la sàtira política. La reprogramació a a primera part del prime time de dijous ha convertit al veterà programa en líder indiscutible dels dijous. Ahir, una setmana més, els de Minoria Absoluta van assolir el lideratge amb 606.000 espectadors de mitjana i un 19% de quota de pantalla. Tot i que no va arribar a les dades de la setmana passada, el “Polònia” continua en molt bona forma. Posteriorment però, TV3 no va poder mantenir el lideratge perquè novament “.CAT” va abaixar l’audiència precedent. El programa de debat de la pública catalana va assolir ahir un 13,8% de share i 398.000 espectadors, una de les seves millors dades però lluny dels 591.000 seguidors i un 18,9% de quota que va assolir la sèrie “Resurrection” de Telecinco. Seguidament, Mediaset va oferir un segon capítol d’aquesta ficció, moment en què va fer més evident el seu lideratge: 562.000 seguidors i un 23,9% de quota de pantalla. Per la seva banda, La Sexta va oferir una nova entrega de “El Jefe Infiltrado” amb un 11,3% i 358.000 espectadors de mitjana. Cal destacar també la poca acollida d’una de les estrenes de la temporada: el retorn de Patricia Conde a la televisió, en aquest cas amb “Ciento y la madre” a Cuatro: 4,2% de quota i 109.000 espectadors. Finalment, el cara a cara dels caps de llista del PP i PSOE a les eleccions al Parlament Europeu, Miguel Arias Cañete i Elena Valenciano, va reunir 206.000 espectadors i un 6,5% de la quota de pantalla a La1. “La Riera”, un dia més, va superar el mig milió d’espectadors (526.000) i va assolir un espectacular 28,7% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 15 DE MAIG:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta es va imposar a La1. Cuatro a poca distància de 8TV. “La privada de Catalunya” a una dècima de Nova. La cadena del grup Atresmedia va ser la temàtica més vista del dia.

 • TV3: 16%
 • Telecinco: 14,4%
 • Antena 3: 11%
 • La Sexta: 6,8%
 • La 1: 6,2%
 • Cuatro: 4,7%
 • 8TV: 4%
 • Nova: 3,9%
 • Neox: 3,2%

AUDIÈNCIES MAIG (provisionals):

Un cop hem passar l’equador del mes de maig, TV3 continua líder per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 s’imposa a Cuatro i a La Sexta. 8TV no pot competir amb les opcions capdavanteres.

 • TV3: 13,1%
 • Telecinco: 12,4%
 • Antena3: 11,2%
 • La1: 7,8%
 • Cuatro: 6,5%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: