“El foraster”, el més vist de diumenge

TOT I LIDERAR EL PRIME TIME DE DIUMENGE, TV3 VA SER LA SEGONA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A QUATRE PUNTS DE DISTÀNCIA D’ANTENA3

quinatele.com

“El Foraster” va tornar a liderar la segona part del prime time.

“El foraster” ha rebut bé de canvi de dia d’emissió que ha estrenat a la seva segona temporada. L’espai produït per Brutal Media va ser el programa més vist del dia (si tenim en compte els espectadors de mitjana i no la quota de pantalla), amb un excel·lent 17,2% de quota de pantalla i 575.000 espectadors. Seguidament, ahir va destacar el film “Objetivo: La Casa Blanca” a Antena3. La pel·lícula d’acció va assolir un bon 18,3% de quota (més que el lideratge de TV3) i 556.000 espectadors de mitjana, com a conseqüència de la seva major durada que l’espai de “la nostra”. Per la seva banda, “Salvados” va tornar a imposar-se al “30 minuts” amb un 15,7% de share i 561.000 seguidors. El veterà espai de TV3 va quedar-se enrere amb 365.000 espectadors i un 10,1% de quota. Finalment, entre les opcions de la nit va destacar “Aída”. La veterana sèrie de Telecinco va reunir a 394.000 espectadors i un 11,4% de la quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 18 DE MAIG:

Antena3 va ser la cadena més vista de diumenge per davant de TV3 i de Telecinco. Cuatro es va imposar a La1 i a La Sexta. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 14,8%
  • TV3: 10,8%
  • Telecinco: 9%
  • Cuatro: 7%
  • La 1: 6,5%
  • La Sexta: 5,7%
  • FDF: 4,1%
  • Discovery Max: 3,1%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: