“Crackòvia” i “Supervivientes” lideren un prime time repartit

LA SÀTIRA ESPORTIVA VA LIDERAR LA PRIMERA PART DEL PRIME TIME PERÒ “SUPERVIVIENTES” VA ARRASAR A LA SEGONA. TELECINCO, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

“Crackòvia” va ser l’espai més vist de la primera part del prime time. “Supervivientes” de la segona.

“Crackòvia” va ser l’espai més vist de la primera part del prime time amb 529.000 espectadors de mitjana i un 14,9% de quota de pantalla. Tot i quedar lluny de les seves millors dades, la sàtira esportiva va imposar-se a “Pesadilla en la cocina” a La Sexta (452.000 seguidors i un 14% de share). Seguidament però, Telecinco va anar augmentant el seu domini i va arrasar a la segona part del prime time amb una nova edició de “Supervivientes”. El reality produït per Magnolia TV, va assolir un espectacular 22,5% de share i 417.000 espectadors durant les més de quatre hores de durada. És a dir que el reality de Mediaset va assolir un domini contundent, sobretot camí de la matinada. Per la seva banda, “Velvet” a Antena3 també va aconseguir unes bones dades amb un 15,4% de quota de pantalla i 452.000 espectadors de mitjana, el seu rècord de la temporada. Cal destacar la davallada de “39+1”, la nova sèrie de TV3. La ficció estrenada la setmana passada, va perdre més de 150.000 espectadors respecte el primer capítol i més de 4 punts de share, i ahir va reunir a 476.000 espectadors i un 10% de share. Finalment, cal destacar el poc interès que va aconseguir el debat entre els representants dels principals partits de cara a les eleccions europees que van oferir paral·lelament La i el Canal 24 Horas: 3,6% de share i 113.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 19 DE MAIG:

Gràcies a la bona dada del prime time, Telecinco va assolir el lideratge global del dia per davant de TV3 i d’Antena3. La Sexta en quart lloc per davant de Cuatro i de La1. La pública estatal va assolir un dels seus pitjors resultats històrics a casa nostra  es va veure amençada per 8TV. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 15,4%
 • TV3: 13,1%
 • Antena 3: 12,3%
 • La Sexta: 8%
 • Cuatro: 7,1%
 • La 1: 5,3%
 • 8TV: 4,7%
 • Neox: 2,8%
 • Nova: 2,6%

AUDIÈNCIES MAIG (provisionals):

 • TV3: 12,9%
 • Telecinco: 12,3%
 • Antena3: 11,5%
 • La1: 7,5%
 • Cuatro: 6,5%
 • La Sexta: 5,8%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: