“L’efecte Kilian Jornet” assoleix el lideratge del prime time

TV3 VA ESTRENAR LA PEL·LÍCULA DE KILIAN JORNET “DEIXA’M VIURE”. L’ESPAI VA SER EL MÉS VIST DEL PRIME TIME. TELECINCO PERÒ, VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CASA NOSTRA.

quinatele.com

El documental “Deixa’m viure” va ser l’espai més vist del prime time d’ahir.

TV3 va estrenar la pel·lícula de Kilian Jornet “Deixa’m viure”, un documental que mostra les expedicions de l’esportista català als pics del Montblanc, l’Elbrús i el Cerví. El film va assolir el lideratge del prime time amb un 13,7% de quota de pantalla i 459.000 espectadors de mitjana. Tot i aquestes dades, l’espai va quedar molt lluny de les que va aconseguir l’any passat el documental precedent també englobat al projecte “Summits of my life”, un recull de films que repassen els pics més importants pel corredor català. Seguidament, “Supervivientes” va tornar a situar-se entre les opcions més vistes de la franja per segon dia consecutiu amb un share del 13,3% i 432.000 seguidors, assolint fins i tot, el lideratge a partir de dos quarts d’onze de la nit. Per la seva banda, la pel·lícula “Ultimátum a la Tierra” a La Sexta, va assolir un bon 15,1% de quota i 421.000 espectadors de mitjana. Finalment, cal destacar l’abaixada d’audiència de la sèrie d’Antena3 “Sin Identidad”. La ficció va quedar-se lluny de les dades de la setmana passada i ahir va reunir a 356.000 espectadors de mitjana i un 13,1% de share.

AUDIÈNCIES 20 DE MAIG:

Telecinco va tornar a ser la cadena més vista del dia per davant de TV3, això sí, a només una dècima. Antena3 en tercer lloc per davant de La Sexta i de Cuatro. La1 va quedar-se enrere. 8TV per sobre de la seva mitjana habitual. FDF va ser la temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 14,2%
  • TV3: 14,1%
  • Antena 3: 11,7%
  • La Sexta: 8,3%
  • Cuatro: 7,5%
  • La 1: 6,6%
  • 8TV: 4,4%
  • FDF: 2,8%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: