Telecinco s’emporta el prime time. TV3 líder del dia

“LA NOSTRA” VA OFERIR EL DEBAT A SIS DELS CANDIDATS A LES ELECCIONS EUROPEES I ES VA VEURE SUPERADA PER TELECINCO I VA TROBAR A FALTAR EL “POLÒNIA”.

quinatele.com

La sèrie que ofereix Telecinco va tornar a ser l’oferta més destacada del prime time.

El debat a sis dels candidats catalans a les eleccions europees va assolir ahir 374.000 espectadors i un 12,2% de quota de pantalla. Tot i que va liderar a la primera part de la franja, l’espai de TV3 va quedar finalment per darrere de les altres ofertes de la nit. El lideratge del prime time va recaure en “Resurrection”, la sèrie que Telecinco va estrenar la setmana passada. La ficció de Mediaset va aconseguir un 15,7% de quota de pantalla i 507.000 espectadors de mitjana al primer capítol i 495.000 seguidors i un 18,5% de share al segon. Comparant els resultats d’ahir amb els de la setmana anterior, “Resurrection” ha abaixat considerablement les seves dades tot i que es manté líder de la segona part del prime time dels dijous. Per la seva banda, La1 vaoferir un nou capítol de “Cuéntame cómo pasó”. La veterana ficció de la pública estatal va acabar la nit per davant de TV3 amb un 13,1% de share i 415.000 espectadors de mitjana i encara la recta final de la seva 15a temporada. Cal destacar també la pobra acollida de la segona emissió de “Ciento y la madre” de Patricia Conde a Cuatro. L’espai de Mediaset va abaixar els resultats de la setmana passada i ahir no va poder passar del 3,5% de share i els 94.000 espectadors. Finalment, “La Riera” va assolir ahir un 23,7% de quota de pantalla i 472.000 espectadors de mitjana. Les sobretaules catalanes són de TV3.

AUDIÈNCIES 22 DE MAIG:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 empata amb La Sexta. 8TV per davant de Cuatro. Nova va ser la temàtica més vista del dia.

 • TV3: 14,4%
 • Telecinco: 13,7%
 • Antena 3: 10,2%
 • La 1: 7,6%
 • La Sexta: 7,6%
 • 8TV: 4,8%
 • Cuatro: 4,4%
 • Nova: 3,5%
 • FDF: 3,2%

AUDIÈNCIES 22 DE MAIG:

 • TV3: 13,1%
 • Telecinco: 12,5%
 • Antena3: 11,4%
 • La1: 7,5%
 • Cuatro: 6,3%
 • La Sexta: 6,1%
 • 8TV: 3,6%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: