Les eleccions europees lideren la nit a TV3

EL PROGRAMA ESPECIAL DE LA PÚBLICA CATALANA VA SER L’ESPAI MÉS VIST DE LA NIT ELECTORAL.

quinatele.com

TV3 va oferir un programa especial de les eleccions europees. L’espai va ser el més vist del prime time.

TV3 va ser l’opció escollida per la majoria dels catalans per serguir els resultats electorals de les eleccions europees. La pública catalana va oferir un programa especial conduït per Toni Cruanyes i Núria Solé, espai que va assolir 681.000 espectadors de mitjana i un 21,8% de quota de pantalla i va liderar durant les més de tres hores de durada. Per la seva banda, Antena3 va emetre la pel·lícula “Luces Rojas”, dirigida per l’espanyol Rodrigo Cortés i protagonitzada per Robert De Niro. El film va ser la segona opció de la nit amb 436.000 espectadors i un 14,2% de share. Pel què fa a la resta d’opcions de la nit cal destacar la bona dada de 8TV amb l’especial eleccions dirigit per Josep Cuní. L’espai de “la privada de Catalunya” va aconseguir un meritori 6,7% de share i 203.000 espectadors i es va convertir en la segona opció per seguir les eleccions europees. De fet, 8TV va aconseguir més espectadors que l’especial de La Sexta (168.000 seguidors i un 5,8%) i que el que va oferir La1 (148.000 i un 4,8%). Cal destacar també la batalla per l’infotainment dels diumenges al vespre entre La Sexta i Cuatro. “Salvados”, un dia més, es va imposar a “Viajando con Chester”.  L’espai conduït per Jordi Èvole va quedar lluny de les seves dades habituals amb un 9,5% de quota i 329.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, Risto Mejide només va poder registrar un 6,3% de share i 221.000 espectadors amb les entrevistes a Pau Gasol i Pedro J.Ramirez. Entre les altres opcions de la nit, a la temàtica Discovery Max va destacar l’emissió de “Wild Frank” amb un molt bo 4,5% de share i 162.000 espectadors de mitjana. Finalment, el G.P. de Mònaco de F1 a TV3 va ser una de les emissions més vistes del dia amb un excel·lent 26,3% de share i 584.000 espectadors de mitjana.

LA FINAL DE LA CHAMPIONS, EL MÉS VIST DE DISSABTE

quinatele.com

Sergio Ramos celebra el gol decisiu que portava el Reial Madrid a disputar la pròrroga.

Tampoc ens podem oblidar de la final de la Champions disputada el passat dissabte entre l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. El partit, com era d’esperar, va tenir més seguiment a La1 que a TV3. A la pública estatal, l’espai va assolir 966.000 espectadors de mitjana i un 34,2% de share, dades que van apujar fins l’1.063.000 espectadors i el 33,3% de quota a la pròrroga. Per la seva banda, TV3 va assolir també unes dades espectaculars amb més de 830.000 espectadors i un 29,3% de share, dades que van augmentar al temps afegit fins els 957.000 seguidors i el 30% de share.

AUDIÈNCIES 25 DE MAIG:

TV3 va trencar la tendència dels darrers caps de setmana i va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. Cal destacar la bona dada de Cuatro, cadena que es va imposar a La1 i a La Sexta. 8TV va quedar-se a una dècima de la seva mitjana mensual.

  • TV3: 16,6%
  • Antena3: 14,1%
  • Telecinco: 8,8%
  • Cuatro: 7,8%
  • La1: 5,5%
  • La Sexta: 4,3%
  • 8TV: 3,5%

 

Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: