Un dilluns més, “Crackòvia” i “Supervivientes” lideren el prime time

“LA SÀTIRA ESPORTIVA” VA ASSOLIR UN DELS SEUS MILLORS RESULTATS DE LA TEMPORADA I “SUPERVIVIENTES” ENCARA LA RECTA FINAL AMB UN ESPECTACULAR “SHARE”

quinatele.com

“Crackòvia” va tornar a liderar l’acces prime time.

“Crackòvia” va tornar a ser l’espai més vist de la franja de l’acces prime time gràcies als 643.000 espectadors de mitjana i el 18,4% de quota de pantalla que va aconseguir ahir al vespre. La veterana sàtira esportiva de TV3 va oferir un especial “cinematogràfic” cosa que va funcionar a nivell d’audiència. Seguidament però, “la nostra” va tornar a cedir el lideratge amb la sèrie “39+1”, una tendència que hem vist les dues setmanes anteriors. La ficció, tot i millorar els resultats de la setmana passada, va assolir 348.000 espectadors i  un 10,8% de quota de pantalla i va quedar per darrere de les altres opcions de la nit. El lideratge de la franja doncs, va anar a parar, un dilluns més, cap a “Supervivientes” de Telecinco. El reality va emetre la semifinal d’aquesta temporada i va reunir 436.000 espectadors durant les més de quatre hores de durada i va assolir un espectacular 22,9% de quota de pantalla. Per la seva banda, el grup Atresmedia va oferir un nou capítol de la sèrie “Velvet” a Antena3, espai que va assolir 441.000 espectadors i un 15,1% de quota de pantalla. “Pesadilla en la cocina”, a La Sexta va aconseguir 417.000 espectadors i un 12,8% de share. Un dia més, “La Riera” de TV3 va arrasar a la sobretaula amb un 22,3% de quota de pantalla i 470.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 26 DE MAIG:

TV3, tot i no liderar el prime time, va ser al cadena més vista del dia a casa nostra per davant de Telecinco. Antena3 en tercera posició per davant de La1 i de La Sexta. La segona cadena del grup Atresmedia va tornar a guanyar el seu particular duel amb Cuatro. 8TV amb un resultat discret, a només cinc dècimes d’FDF, l’opció temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 13,5%
 • Telecinco: 12,3%
 • Antena 3: 11,5%
 • La1: 7,7%
 • La Sexta: 7,2%
 • Cuatro: 6%
 • 8TV: 3,7%
 • FdF: 3,2%
 • Neox: 2,9%

AUDIÈNCIES MAIG (provisional):

A pocs dies per tancar el mes de maig, TV3 continua líder per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 s’imposarà a Cuatro i a La Sexta. 8TV amb la seva mitjana habitual.

 • TV3: 13,5%
 • Telecinco: 12,3%
 • Antena3: 11,5%
 • La1: 7,7%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 6%
 • 8TV: 3,7%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: