La final de “Supervivientes” torna a liderar el prime time

EL VETERÀ REALITY DE TELECINCO VA SER EL MÉS VIST DEL PRIME TIME I TELECINCO LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

“Supervivientes” va fer líder del dia a Telecinco.

Telecinco ha sabut reconduir “Supervivientes”. El reality de Mediaset, tot i començar la temporada amb uns resultats fluixos, ha acabat assolint el lideratge de la franja. Ahir, l’espai produït per Magnolia TV va registrar un excel·lent 19,5% de quota de pantalla i 630.000 espectadors amb la final del concurs. L’alternativa a “Supervivientes” la trobem a La Sexta. La cadena d’Atresmedia va aconseguir millors resultats que la seva “germana gran”, Antena3, amb l’emissió de la pel·lícula “Star Trek (2009)”. El film va reunir 420.000 espectadors i un 15,1% de la quota de pantalla. Per la seva banda, Antena3 va oferir un nou capítol de “Sin Identidad”. La ficció va assolir 320.000 seguidors i un 11,1% de share, dades lleugerament inferiors que les de la setmana passada. Per darrere hi trobem a TV3. “La nostra” no va poder competir pel lideratge de la franja amb una nova entrega del “Sense Ficció”. El veterà espai de reportatges va oferir “Homenatge a Escòcia”, amb un seguiment mitjà: 357.000 espectadors i un 10,7% de quota de pantalla. Entre les altres opcions de la nit va destacar “Castle” a Cuatro amb 228.000 espectadors (6,8% de share) i un nou capítol de “Comando Actualidad” amb 201.000 espectadors (6,2% de quota). Finalment cal destacar la dada de “La Riera” a la sobretaula amb un 24,1% de quota de pantalla i 480.000 espectadors.

AUDIÈNCES 27 DE MAIG:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3 i d’Antena3. La Sexta es va imposar a Cuatro i a La1. La pública estatal segueix en caiguda lliure a Catalunya. 8TV per sobre de la seva mitjana mensual.

 • Telecinco: 15%
 • TV3: 14,3%
 • Antena3: 10,1%
 • La Sexta: 8,4%
 • Cuatro: 5,9%
 • La1: 5,2%
 • 8TV: 4,7%

AUDIÈNCIES MAIG (provisional):

 • TV3: 13,5%
 • Telecinco: 12,4%
 • Antena3: 11,5%
 • La1: 7,6%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 6,1%
 • 8TV: 3,7%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: