“Polònia” s’emporta el prime time de dijous

DES DEL CANVI D’HORARI, LA SÀTIRA POLÍTICA HA LIDERAT AMB COMODITAT LA PRIMERA PART DEL PRIME TIME DELS DIJOUS. TV3 LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

“Polònia” va tornar a ser l’espai més vist del prime time

La fórmula del “Polònia” continua en bona forma. La veterana sàtira política va assolir ahir un espectacular 17,3% de quota de pantalla i 577.000 espectadors de mitjana i va ser l’espai més vist del prime time. Tot i aixó, TV3 va abaixar aquestes dades quasi 7 punts amb l’emissió de “.CAT”. L’espai informatiu conduït per Ariadna Oltra va assolir ahir un 10,9% de quota de pantalla i 285.000 espectadors de mitjana. La segona opció de la nit la trobem a Telecinco amb el doble capítol de la sèrie “Resurrection”. La primera entrega va aconseguir 409.000 seguidors i un 12,8% de share i la segona 393.000 seguidors però una quota de pantalla més alta: 15,2% de share. Seguidament, La1 va situar el capítol de “Cuéntame cómo pasó” entre les opcions més vistes de la nit. La veterana ficció de la pública estatal va assolir ahir 360.000 espectadors i un 11,9% de quota de pantalla. Cal destacar també el pobre resultat de l’estrena a La Sexta de “Millonario Anónimo”. L’espai produït per Magnolia TV només va poder registrar un 6,4% de quota i 201.000 seguidors. “Ciento y la madre” a Cuatro va apujar lleugerament els registres de la setmana passada amb un 4,7% de share i 128.000 espectadors. Per la seva banda, el partit a Esport3 entre el Barcelona i el Caja Laboral dels playoffs de l’ACB va reunir a 185.000 seguidors i un 6% de share. Finalment, “La Riera”, un dia més, va aconseguir situar-se entre els espais més vistos del dia amb 466.000 espectadors i un 25,2% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 29 DE MAIG

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV per sobre de la seva mitjana habitual.

 • TV3: 15,2%
 • Telecinco: 12,9%
 • Antena3: 10,9%
 • La1: 7,2%
 • La Sexta: 6,4%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 4,4%

AUDIÈNCIES MAIG (provisional)

A un dia per tancar maig, TV3 serà la cadena més vista del mes per davant de Telecinco.

 • TV3: 13,6%
 • Telecinco: 12,5%
 • Antena3: 11,4%
 • La1: 7,7%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 6,1%
 • 8TV: 3,8%

 

 

 

Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

One thought on ““Polònia” s’emporta el prime time de dijous

 1. Jordi ha dit:

  Es pot saber l’audiencia del Giro de Italia a la sobretaula d’esport3??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: