TV3, la cadena més vista del mes de maig a Catalunya

quinatele.com

TV3 ha estat la cadena més vista del mes de maig.

La cadena pública catalana, TV3, ha estat l’opció més vista del mes de maig a Catalunya. L’ens públic ha assolit una quota de pantalla del 13,6%, 1,2 punts més que el mes passat, i s’ha imposat a la resta de canals. Els “TN”, la final de la Champions i el canvi d’horari del “Polònia”, són alguns dels motius d’aquest lideratge. Per tant, TV3 contiua amb el lideratge que va recuperar el mes de març, mes en què la cadena més vista a casa nostra va ser Telecinco. El segon lloc del rànquing del mes de maig ha anat a parar a Telecinco. La cadena de Mediaset ha aconseguit a Catalunya un 12,4%, un punt més que Antena3. Per la seva banda, La1 de TVE ha assolit el quart lloc, tot i que alguns dies del mes de maig s’ha vist superada per Cuatro i per La Sexta. Precisament, les dues cadenes dels dos grans grups de comunicació estatals han empatat amb un 6,2%, fet que comporta una recuperació d’audiència de Cuatro. Finalment, 8TV ha tancat el mes millorant els resultats de l’abril. Seguidament, adjuntem totes les dades de maig.

AUDIÈNCIES MAIG:

  • TV3: 13,6%
  • Telecinco: 12,4%
  • Antena3: 11,4%
  • La1: 7,6%
  • La Sexta: 6,2%
  • Cuatro: 6,2%
  • 8TV: 3,8%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: