La Sexta s’emporta el prime time de dimarts

quinatele.com

El cinema de La Sexta va ser el més vist del dia.

LA SEXTA VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL PRIME TIME. TV3 LA MÉS VISTA DEL DIA.

La Sexta es va emportar el prime time d’ahir dimarts gràcies a la bona dada que va assolir l’emissió de la pel·lícula “X-Men orígenes: Lobezno”. El film va aconseguir un contundent 19,5% de quota de pantalla i 543.000 espectadors de mitjana. El segon lloc de la franja va recaure també al grup Atresmedia. Antena3 va oferir un nou capítol de la sèrie “Sin Identidad” amb un seguiment dels 12,4% de share i 349.000 seguidors, lluny de les dades que va aconseguir el dia de la seva estrena. Per la seva banda, TV3 va veure com la seva proposta del “Sense Ficció” quedava lluny de les opcions més seguides de la nit amb un discret 8,9% de quota de pantalla i 298.000 espectadors, dades molt semblants a les de “Comando Actualidad” a La1. L’espai de reportatges de la pública estatal va assolir un dels seus millors resultats amb el mateix share que TV3 (8,9%) però menys espectadors de mitjana (com a conseqüència de la seva major durada): 280.000 seguidors. Finalment, Telecinco va registrar millor share que les dues cadenes públiques (9,2%) però menys espectadors, (204.000) amb la final del talent “¡Mira quién salta!”.

AUDIÈNCIES 3 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. Sorprenentment, la cadena d’Atresmedia es va imposar a Telecinco. La Sexta li va treure quasi 3 punts de distància a La1 que ha perdut l’estatus de referència informativa. Cuatro per davant de 8TV. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 13,6%
  • Antena 3: 10,9%
  • Telecinco: 10,6%
  • La Sexta: 9,6%
  • La 1: 6,7%
  • Cuatro: 6,2%
  • 8TV: 4,4%
  • Neox: 3,5%
  • Nova: 3,4%

 

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: