L'”APM?” i “Masterchef”, el mes vist del prime time

UN DIMECRES MÉS, L'”APM?” I “MASTERCHEF” VAN SER ELS ESPAIS MÉS VISTOS DEL VESPRE. TV3 TANCA EL DIA COM LA CADENA MÉS SEGUIDA A CATALUNYA

quinatele.com

L'”APM?” va liderar ahir la primera part de la franja del prime time.

L’“APM?” va ser l’espai més seguit ahir de l’acces prime time i de retruc, de tot el dia a Catalunya. El veterà programa de zappng va assolir un bon 16,6% de quota de pantalla i 572.000 espectadors de mitjana, demostrant que encara té corda per estona. Posteriorment però, el lideratge de la nit va caure, un dia més, a La1 amb el seu talent culinari “Masterchef”. L’espai de la pública estatal va aconseguir un 16,4% de share i 453.000 espectadors, liderant la franja del prime time durant tota la seva emissió. Paral·lelament, TV3 va oferir el darrer capítol de la temporada de “KMM” amb uns registres lleugerament superiors als que ens té aconstumats. La sèrie de “la nostra” es va acomiadar dels seus espectadors amb un 12,8% de share i 380.000 espectadors. Per la seva banda, Telecinco va reunir a 275.000 espectadors i un 10% de share amb una nova entrega de “B&B”. La Sexta i Cuatro van superar a Antena3 al prime time. La cadena del grup Atresmedia ha esgotat la fórmula de “Con el culo al aire”, i ahir la ficció va reunir a 209.000 espectadors i un 7,6% de quota de pantalla. Finalment, cal dir que “La Riera” va aconseguir un 24% de share i 415.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 4 DE JUNY:

Com hem dit anteriorment, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. La1 es va imposar a Cuatro i a La Sexta. 8TV per sobre de la seva mitjana habitual. FDF va ser la temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 13,6%
 • Telecinco: 11,3%
 • Antena 3: 9,9%
 • La 1: 8,6%
 • Cuatro: 7%
 • La Sexta: 6,8%
 • 8TV: 4,9%
 • FDF: 3%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

TV3 ha començat el mes de juny liderant per davant d’Antena3 i de Telecinco. La cadena d’Atresmedia encara s’aprofita de les bones dades que assoleix els caps de setmana. La Sexta, sorprenentment per davant de La1. Cuatro s’imposa a 8tv.

 • TV3: 13,4%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 11,1%
 • La Sexta: 7,8%
 • La1: 7,7%
 • Cuatro: 6,2%
 • 8tv: 4%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: