El “Polònia” post abdicació, regna al prime time

LA SÀTIRA POLÍTICA LIDERA EL PRIME TIME. “CUÉNTAME CÓMO PASÓ” ACOMIADA LA TEMPORADA AMB BONS REGISTRES.

quinatele.com

“Polònia” va ser l’espai més vist de la nit de dijous.

Definitivament, el canvi d’horari del “Polònia” li ha anat bé a la sàtira política. Des de la seva emissió a la primera part del prime time, l’espai de TV3 ha assolit molt bons registres, i ahir no va ser una excepció. El programa produït per la productora “Minoria Absoluta” va aconseguir ahir un excel·lent 19,8% de quota de pantalla i 660.000 espectadors de mitjana, registres que li van permetre ser l’espai més vist de la nit. En segon lloc hi trobem “Cuéntame cómo pasó”. La veterana ficció de La1 va acomiadar la temporada amb el seu rècord de la temporada: 502.000 seguidors i un 16,2% de share. A la segona part de la franja, TV3 va perdre més de 8 punts de share amb una nova emissió de “.CAT”. L’espai de debat va assolir un 11,4% de quota i 339.000 espectadors, i va veure com el film d’Antena3 “Al rojo vivo” li guanyava la partida amb 343.000 seguidors i un 15%. Finalment, entre les opcions més vistes de la nit hi trobem la sèrie de Telecinco “Resurrection”, amb un 9,6% de share i 309.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 5 DE JUNY:

TV3 va assolir una de les millors mitjanes de la temporada a quasi tres punts de distància de Telecinco. Antena3 en tercer lloc per davant de La1 i de La Sexta. La cadena d’Atresmedia s’imposa a Cuatro. 8TV per sobre de la seva mitjana habitual. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 14,7%
 • Telecinco: 11,8%
 • Antena 3: 11,2%
 • La 1: 7,7%
 • La Sexta: 5,7%
 • Cuatro: 4,7%
 • 8TV: 4,5%
 • Nova: 3,7%
 • Divinity: 3,5%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

A TV3 li escau l’inici de juny. La pública catalana és a més de dos punts de Telecinco i d’Antena3. De moment, les dues cadenes estan empatades. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. 8tv millora la seva mitjana respecte la del mes passat.

 • TV3: 13,7%
 • Telecinco: 11,3%
 • Antena3: 11,3%
 • La1: 7,7%
 • La Sexta: 7,4%
 • Cuatro: 5,9%
 • 8tv: 4,1%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: