Una monja guanya la versió italiana de “La Voz”

SOR CRISTINA SCUCCIA VA GUANYAR AHIR EL CONCURS AMB MÉS DEL 60% DELS VOTS. LA MONJA ITALIANA HA ESTAT LA REVELACIÓ DEL TALENT ITALIÀ.

Itàlia té una nova estrella de la cançó: Sor Cristina Scuccia, una monja siciliana de 25 anys, qui ha participat a l’edició d’enguany del concurs “La Voz”. La jove religiosa va proclamar-se ahir al vespre guanyadora de la versió italiana d’aquest talent musical amb un 62% dels vots dels espectadors, un autèntic fenomen al país italià. Una de les anècdotes de la nit la trobem al moment de la resolució del concurs, moment en què Sor Cristina va animar a tot el públic present al plató a resar un Pare Nostre per “agrair-ho” a Déu. A més, la religiosa va afegir que volia que “Déu entrés aquí, és un somni”, referint-se al plató de la RAI, lloc on també va comptar amb la presència de les seves companyes religioses.

 

La RAI ha sabut treure partit de tot plegat i ha assolit molt bones audiències amb aquesta nova edició de “La Voz”. A més, Sor Cristina ha cantat fins i tot, amb estrelles internacionals com Ricky Martin i Kyle Minogue. Caldrà veure però, si la jove monja continuarà amb la seva carrera musical i ha afirmat que ho haurà de consultar amb els seus superiors. Fa uns dies, en una de les gales finals, el cardenal Gianfranco Ravasi va recolzar a Sor Cristina mitjançant un comentari a Twitter, on deia que “Cadascú, segons el seu do que ha rebut, el posi al servei dels altres (Pietro 4,10)” i va afegir-hi el hashtag #sorcristina. Itàlia doncs, té un nou fenomen musical anomenat Sor Cristina.

 

 

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: