Telecinco lidera el prime time de dilluns

LA CADENA DE MEDIASET VA ESTRENAR LA SÈRIE “EL CHIRINGUITO DE PEPE” AMB ÈXIT. TV3 LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

Telecinco va estrenar amb èxit la nova comèdia “El chiringuito de Pepe”.

Telecinco va estrenar ahir amb èxit “El Chiringuito de Pepe”, una nova comèdia protagonitzada per Santi Millán. La ficció de Mediaset va assolir un excel·lent 21,3% de quota de pantalla i 612.000 espectadors de mitjana i es va imposar amb contundència a la resta d’opcions del prime time.  El segon lloc de la franja va anar a parar a  TV3 amb un programa especial del “Crackòvia”. La sètira esportiva va reunir 478.000 espectadors i va assolir un 14,2% de quota de pantalla, un dels resultats més baixos de la temporada. Seguidament trobem La Sexta amb una nova entrega de “Pesadilla en la cocina”. El programa liderat pel cuiner Alberto Chicote va assolir un 10% de share i 303.000 espectadors. Per la seva banda, TV3 va assolir uns resultats semblants a la segona part de la franja amb un nou capítol de “39+1”. La ficció de “la nostra” va assolir el seu pitjor resultat amb un 10% de share i 294.000 seguidors. Antena3 també va aconseguir uns resultats al voltant del 10%, de share (10,2%) amb la pel·lícula “Fuga de cerebros 2” i 258.000 seguidors. Entre les opcions més seguides del dia també ens hem de fer ressó de l’estrena a Telecinco del contenidor de la prensa rosa “Cazamariposas VIP” a l’inici del prime time. L’espai produït per “La Fábrica de la tele” va assolir un bon 10,7% de share i 360.000 espectadors. Cal destacar també la discreta dada que va aconseguir ahir “El pueblo más divertido de España” a La1. El nou programa conduït per Mariló Montero i Millán Salcedo no va passar del 6,3% de share i els 172.000 espectadors. Finalment, un dia més, “La Riera” de TV3 va destacar a la sobretaula. Ahir amb un 23,6% de quota de pantalla i 496.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 9 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. Cal destacar el quart lloc de La Sexta, imposant-se, un dia més, a Cuatro i a La1. La pública estatal segueix en caiguda lliure. 8TV per sobre de la seva mitjana. FDF va ser la cadena més vista del dia.

 • TV3: 13,4%
 • Telecinco: 12,7%
 • Antena 3: 11,3%
 • La Sexta: 7,2%
 • Cuatro: 7,1%
 • La 1: 6,1%
 • 8TV: 5%
 • FDF: 3,6%
 • Nova: 3,1%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

 • TV3: 12,6%
 • Telecinco: 11,6%
 • Antena3: 11,2%
 • La1: 7,4%
 • La Sexta: 6,9%
 • Cuatro: 6,7%
 • 8TV: 3,8%

 

Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: