Cuatro i TV3 es reparteixen el prime time

“CUATRO” VA TRENCAR L’HEGEMONIA DE LES GRANS CADENES I AHIR VA SER L’OPCIÓ MÉS SEGUIDA DEL PRIME TIME. TV3 LA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

Sorpresa al prime time d’ahir. “Castle” a Cuatro va ser l’espai més vist de la franja.

Cuatro va trencar la tendència del prime time i ahir va ser la cadena més vista de la franja gràcies a l’emissió de dos capítols de la  sèrie “Castle”. La primera entrega va assolir un 13,8% de share i 446.000 espectadors, assolint el lideratge de la franja. Seguidament però, el segon capítol va estabilizar aquesta dada al 11,7% de quota i els 294.000 espectadors. Per la seva banda, TV3 va oferir una nova entrega del “Sense Ficció” amb l’emissió del reportatge “La Jonquera: 20 anys sense frontera”, espai que va assolir un meritori 11,9% de share i 380.000 espectadors. A Antena3, la sèrie “Sin Identidad” va reunir a 303.000 seguidors i un 11,1% de la quota de pantalla, imposant-se a les altres opcions de la nit: “El Taquillazo” de La Sexta (292.000 espectadors i un 11,4%) i l’especial de “¡Mira quién salta” (204.000 i un 9,2%). Cal destacar la bona dada que va assolir el partit de la semifinal de la Lliga Endesa disputada entre el Barça i el València a Teledeporte: 137.000 seguidors i un 6,1%. Finalment, “La Riera” va tornar a destacar a la sobretaula amb un 21,5% de share i 425.000 espectadors. El “TN Migdia” va ser l’espai més vist del dia amb 511.000 espectadors i un 24% de quota de pantalla. Tot i aquestes dades, ens hem de fer ressó del discret paper del “TN vespre” d’ahir, lluny de les dades contundents de fa uns mesos: 16,4% i 410.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 10 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La cadena d’Atresmedia va tancar el dia a una dècima de la de Mediaset. La Sexta, novament, per davant de Cuatro i de La1 que segueix en caiguda lliure a Catalunya. La cadena estatal va tancar el dia amenaçada per 8tv, que va assolir una de les seves millors dades de la temporada.

 • TV3: 12,6%
 • Telecinco: 11,5%
 • Antena3: 11,4%
 • La Sexta: 7,7%
 • Cuatro: 6,8%
 • La1: 5,9%
 • 8tv: 5,4%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

 • TV3: 12,6%
 • Telecinco: 11,6%
 • Antena3: 11,3%
 • La1: 7,3%
 • La Sexta: 7%
 • Cuatro: 6,7%
 • 8tv: 4%

 

Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: