“Masterchef” i l'”APM?”, el més vist del prime time

LA PÚBLICA ESTATAL VA LIDERAR EL PRIME TIME GRÀCIES A L’EMISSIÓ DE “MASTERCHEF”. ABANS PERÒ, L'”APM?” VA DESTACAR A L’ACCES PRIME TIME.

quinatele.com

Jordi Cruz va presumir de “figura” a l’edició d’ahir de “Masterchef”.

“Masterchef” continua assolint bones dades d’audiència. El talent culinari de La1 va ser l’espai més vist de la franja del prime time gràcies al 17,1% de quota de pantalla i als 469.000 espectadors que va aconseguir de mitjana. De fet, l’espai produït per Shine Iberia va assolir una de les seves millors dades de la temporada. Abans però, TV3 ja havia situat l’“APM?” entre els espais més vistos del dia. El veterà programa de zapping va ser el programa més vist de la franja precedent, l’acces prime time, amb un 15,1% de share i 505.000 espectadors de mitjana. Seguidament però, la pública catalana va abaixar aquests resultats amb l’estrena de l’espai “Collita pròpia”. El nou programa de TV3, presentat per Melcior Mauri i Lídia Heredia va estrenar-se amb un 12,1% de quota de pantalla i 371.000 espectadors, quedant per darrere de “Masterchef”. Tot i això, “Collita pròpia” es va imposar a “B&B” de Telecinco. La sèrie de Mediaset va reunir a 331.000 espectadors i un 11,6% de la quota de pantalla. Per la seva banda, Cuatro va imposar-se a Antena3 amb dos capítols de “Mentes Criminales”. La ficció nord-americana va assolir un 11,6% de share i 331.000 espectadors al primer capítol i un 7,9% i 256.000 al segon. La cadena d’Atresmedia no va poder compertir-hi amb una nova entrega de “Con el culo al aire”: 7,6% i 241.000 seguidors. Finalment, un dia més, “La Riera” va regnar a la sobretaula amb un 23% de share i 449.000 espectadors. El “TN migdia” el més vist del dia a Catalunya amb un 25,9% de quota de pantalla i 540.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 11 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La1, gràcies als bons resultats al prime time recupera una mica d’oxigen. La Sexta per davant de Cuatro i de 8tv. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 13,3%
 • Telecinco: 11,6%
 • Antena 3: 10,7%
 • La 1: 9,3%
 • La Sexta: 6,9%
 • Cuatro: 6,6%
 • 8TV: 4,8%
 • Neox: 3,3%
 • FDF: 3,2%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

 • TV3: 12,7%
 • Telecinco: 11,6%
 • Antena3: 11,2%
 • La1: 7,4%
 • La Sexta: 7%
 • Cuatro: 6,7%
 • 8tv: 4%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: