El Mundial de futbol arrasa a Catalunya

L’INICI DE LA COMPETICIÓ FUTBOLÍSTICA VA APLEGAR A MÉS D’UN MILIÓ DE CATALANS. TELECINCO, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

Neymar Jr. va ser el jugador més destacat del partit que va inaugurar el Mundial de futbol d’enguany.

El partit inaugural del Mundial de futbol entre la selecció amfitriona Brasil amb Croàcia va ser, amb diferència, l’espai més vist d’ahir. L’enfrontament va assolir un espectacular 35,7% de quota de pantalla i 1.100.000 seguidors. Amb aquestes dades, Telecinco (la cadena que juntament amb Cuatro, oferirà el campionat), va ser l’opció més seguida del dia. Per la seva banda, TV3 va aconseguir aguantar l’embranzida de Mediaset amb una nova edició del “Polònia”. La veterana sàtira política va assolir un bon 13,4% de share i 444.000 espectadors, dades que més que correctes tenint en compte la forta competència. Tot i això, “.CAT” va abaixar aquests registres a la segona part del prime time fins el 9,2% de quota i els 266.000 espectadors i es va veure superat per la pel·lícula de La1, “La hora de la araña”, espai que va aconseguir un 9,4% de share i 280.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 12 DE JUNY:

Telecinco, com hem dit, va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3 i d’Antena3. Gràcies a les bones dades que va aconseguir amb la retransmissió de la cerimònia inaugural del Mundial (363.000 espectadors i un 19,7% de share), Cuatro va tancar el dia per davant de La1 i de La Sexta. 8tv en els seus registres habituals. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 18,4%
  • TV3: 13,2%
  • Antena 3: 8,5%
  • Cuatro: 8,3%
  • La 1: 6,9%
  • La Sexta: 5,7%
  • 8TV: 3,8%
  • Divinity: 2,9%
  • Nova: 2,8%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: