Telecinco torna a liderar amb “El Chiringuito de Pepe”

TOT I LES BONES DADES DE LA SÈRIE AL PRIME TIME, TV3 VA SER LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CASA NOSTRA.

quinatele.com

Telecinco va tornar a liderar el prime time amb “El chiringuito de Pepe”.

Per segona setmana consecutiva, Telecinco va liderar la franja del prime time de dilluns gràcies a les bones dades de la sèrie “El Chiringuito de Pepe”. La ficció protagonitzada per Santi Millán, va assolir 614.000 espectadors de mitjana i un 21,4% de quota de pantalla, apujant les dades de la setmana passada. Seguidament, Antena3 va aconseguir el segon lloc del vespre amb l’emissió de la pel·lícula “Tengo ganas de ti”, basada en la novel·la de Federico Moccia. El film d’Atresmedia va assolir uns bons resultats, 420.000 seguidors i un 17,1% de quota però va quedar lluny de l’opció de Telecinco. Per la seva banda, TV3 no va poder lluitar pel lideratge amb un nou capítol de “39+1”. La sèrie de “la nostra” va aconseguir un discret 8,8% de share i 268.000 espectadors, el segon pitjor resultat de la temporada. Cal destacar però, la pobra acollida, per segona setmana consecutiva, del programa “El pueblo más divertido de España” a La1. L’espai presentat per Millán Salcedo i Mariló Montero no va poder passar del 4,7% de share i els 144.000 espectadors de mitjana, empitjorant els resultats de la seva estrena. També ens hem de fer ressó de la franja de l’acces prime time, on un dia més, “Crackòvia” va destacar entre les opcions de la franja. La sàtira esportiva va oferir un especial, espai que va assolir un 13,8% de share i 447.000 espectadors. Finalment, també cal dir que Cuatro va destacar a la tarda amb el partit del Mundial entre Alemanya i Portugal. L’enfrontament (amb resultat final de quatre a zero pels alemanys), va a assolir un excel·lent 27,4% de quota de pantalla i 400.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 16 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de Telecinco. Cuatro, gràcies al partit del Mundial, va imposar-se a La1 i a La Sexta. 8tv per sobre de la seva mitjana habitua. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

  • TV3: 12,8%
  • Antena 3: 12,4%
  • Telecinco: 12,2%
  • Cuatro: 9,3%
  • La 1: 5,9%
  • La Sexta: 5,7%
  • 8TV: 5%
  • Neox: 2,9%
  • Discovery Max: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: