El Mundial de futbol, el més vist del dimarts

EL PARTIT BRASIL-MÈXIC ARRASA A CATALUNYA. TV3 LA CADENA MÉS VISTA DEL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

El partit entre Brasil i Mèxic va ser l’espai més vist del dia.

El Mundial de futbol li surt a compte a Telecinco. La cadena de Mediaset està apujant la seva mitjana habitual a Catalunya, tot i que al global del dia, TV3 continua treient partit de l’èxit de la seva programació diària. Telecinco però, li està retallant distància gràcies a les bones dades que està assolint a casa nostra el Mundial de futbol i de fet, és actualment, la cadena més vista del que portem de mes. El partit entre Brasil i Mèxic d’ahir va reunir 870.000 catalans i un 27,8% de la quota de pantalla, convertint-se en l’espai més vist del dia. L’enfrontament, que va començar a les nou del vespre i va durar fins quasi les onze, va ser òbviament també, l’espai més vist de la franja del prime time. Paral·lelament, TV3 va aguantar l’embranzida amb una nova entrega del “Sense ficció”. El veterà espai va assolir, tot i la forta competència, un bon 13,3% de share i 411.000 espectadors de mitjana. Seguidament hi trobem un nou capítol de la sèrie d’Antena3 “Sin Identidad”. La ficció d’Atresmedia va aconseguir un 13,1% de quota i 322.000 espectadors i va aconseguir el lideratge de la franja un cop va acabar el partit de futbol. La pel·lícula de La Sexta, “Mañana, cuando empiece la guerra”, també es va situar entre les opcions més vistes amb un 11,4% de quota i 296.000 espectadors. Cal destacar, un dia més, la bona acollida de “La Riera” a la sobretaula: un 27,1% de quota de pantalla i 560.000 espectadors. Finalment, també ens hem de fer ressó de la baixa audiència del “TN vespre”. Amb la competència d’ahir, no va passar del 14,1% de quota i i els 421.000 espectadors, molt lluny de les seves dades habituals.

AUDIÈNCIES 17 DE JUNY:

TV3 va ser l’espai més vist del dia gràcies al global de la seva programació. Telecinco a tres dècimes. Antena3 en tercer lloc per davant de Cuatro i de La Sexta. Davallada, un dia més, de La1 a casa nostra. 8TV per sobre de la seva mitjana habitual.

 • TV3: 14,8%
 • Telecinco: 14,5%
 • Antena3: 10,4%
 • Cuatro: 7,1%
 • La Sexta: 6,8%
 • La1: 5,7%
 • 8tv: 4,4%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

Com hem dit anterioment, Telecinco és actualment la cadena més vista del que portem de mes de juny. TV3 però, a només quatre dècimes. Antena3 en tercer lloc sense poder competir pel lideratge. Perilla el quart lloc de La1. Cuatro també treu rendiment del Mundial. La Sexta s’imposa a 8tv que troba a faltar una programació forta els caps de setmana.

 • Telecinco: 12,9%
 • TV3: 12,5%
 • Antena3: 11,1%
 • La1: 7,2%
 • Cuatro: 7,1%
 • La Sexta: 6,7%
 • 8tv: 3,9%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: