L’eliminació de “La Roja”, arrasa a Catalunya

EL PARTIT ESPANYA-CHILE VA SER L’ESPAI MÉS VIST DEL DIA I LI VA DONAR EL LIDERATGE TELEVISIU DE DIMARTS A TELECINCO.

quinatele.com

Espanya va caure eliminada a mans de Chile. El partit va arrasar a Catalunya.

La desfeta de la selecció espanyola de futbol davant Chile va assolir un espectacular 54% de quota de pantalla i 1.865.000 espectadors de mitjana, arribant al minut d’or fins els 2.208.000 seguidors a les 22:34h. No cal dir doncs, que el partit va ser l’espai més vist del dia i gràcies a aquestes dades, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a casa nostra. Per la seva banda, l’acte de signatura de l’abdicació del Rei Joan Carles I també va donar uns bons registres a la cadena de Mediaset: 198.000 espectadors i un 13,8% de quota de pantalla. Cal dir que l’acte va ser seguit per un total de 736.000 catalans repartits entre les altres propostes televisives.

Tornant al prime time, un cop acabat l’enfrontament de “La Roja”, “Masterchef” va recollir el lideratge televisiu de la franja i va assolir un 22,7% de quota de pantalla i 539.000 espectadors de mitjana. Unes molt bones dades tenint en compte la forta competència. Paral·lelament, TV3 va oferir una nova entrega de “Collita Pròpia” amb uns registres més aviat discrets: 9,8% de share i 301.000 espectadors. De fet, “Con el culo al aire” a Antena3 va aconseguir una millor quota de pantalla, 10,1% de share però menys espectadors de mitjana, 260.000 com a conseqüència de la seva major durada. “Mentes Criminales” a Cuatro tanca les opcions més vistes amb un 8,2% de share i 258.000 espectadors de mitjana. Al late night, “El Chiringuito del mundial: avance” va assolir 100.000 espectadors i un 3,9% de quota de pantalla. Finalment, “La Riera” va aconseguir un 20,5% de quota de pantalla i 376.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 18 DE JUNY:

Gràcies a les dades del futbol, Telecinco va aconseguir ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Curiosament, La1 es va imposar a Antena3. Cuatro a La Sexta i 8tv tanca les principals opcions televisives.

 • Telecinco: 22,1%
 • TV3: 10,6%
 • La1: 9,1%
 • Antena3: 8,7%
 • Cuatro: 5,8%
 • La Sexta: 4,9%
 • 8tv: 4,3%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

Telecinco va supera a TV3 amb un punt de diferència. Antena3 en tercer lloc a molta distància de La1 que es veu amenaçada per Cuatro. La Sexta per darrere d ela cadena de Mediaset. 8tv frega els quatre punts.

 • Telecinco: 13,4%
 • TV3: 12,4%
 • Antena3: 10,9%
 • La1: 7,3%
 • Cuatro: 7%
 • La Sexta: 6,6%
 • 8tv: 3,9%

 

Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: