El Mundial de futbol, el més vist del prime time de dijous

EL PARTIT ENTRE URUGUAI I ANGLATERRA, EL MÉS VIST DEL PRIME TIME. TV3, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A UNA DÈCIMA DE TELECINCO.

quinatele.com

L’Uruguai-Anglaterra va ser el més vist del prime time. Luis Suárez va ser el jugador més destacat del partit.

Telecinco li està treient rendiment a l’adquisició dels drets d’emissió del Mundial de Futbol. La cadena de Mediaset va oferir a les 21:00h el partit entre l’Uruguai i Anglaterra amb èxit. L’enfrontament va aplegar a 507.000 seguidors de mitjana i un 17,4% de quota de pantalla, convertint-se en l’espai més vist de la franja del priem time. Seguidament però, TV3 va plantar cara al partit de futbol amb una nova entrega del “Polònia”. La sàtira política va aguantar l’embranzida amb un meritori 12,2% de quota de pantalla i 386.000 espectadors. Entre les altres opcions de la nit destaca la pel·lícula “Paycheck” a Antena3. El film protagonitzat per Ben Afleck va reunir a 312.000 espectadors i un 14,5% de la quota de pantalla. A la segona part del prime time, hem de destacar la discreta dada de “.CAT” a TV3. L’espai de debat conduït per Ariadna Oltra va registrar un 7,5% de share i 194.000 espectadors, veient-se superat per Cuatro amb el film “Wall Street, el dinero nunca duerme”, (10,2% de share i 198.000 espectadors).

Durant el dia d’ahir, també hem de destacar que La1 va ser l’opció escollida per la majoria dels catalans per seguir la proclamació de Felip VI, amb 306.000 espectadors i un espectacular 36,9% de quota de pantalla. També ens hem de fer ressó del partit de bàsquet entre el Reial Madrid i el Barça a Esport3. L’espai va aplegar a 193.000 aficionats i un 6,4% de la quota de pantalla. Un dia més, “La Riera” va destacar entre les opcions més vistes del dia amb un 21,4% de share i 396.000 espectadors. El “TN migdia” va ser l’espai més vist del dia amb un 25,9% de quota de pantalla i 536.000 espectadors. Finalment, hem de destacar la davallada del “TN vespre”. L’informatiu de TV3 va assolir un discret 11,4% de share i 311.000 espectadors, dades molt semblants que les de l’informatiu d’Antena3: 12,1% de quota de pantalla i 305.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 19 DE JUNY:

TV3 va ser l’opció més seguida del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. La1, gràcies a la coronació de Felip VI va tancar el dia amb una mitjana. La Sexta es va imposar a Cuatro. 8tv per sobre de la seva mitjana habitual.

 • TV3: 12,1%
 • Telecinco: 12%
 • Antena3: 10,8%
 • La1: 9,9%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,3%
 • 8tv: 4,3%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

Telecinco continua liderant el mes de juny gràcies a les bones dades que està aconseguint amb el Mundial de Futbol. Antena3 en tercer lloc a molta distància de TV3. La1 s’imposa a Cuatro i a La Sexta.

 • Telecinco: 13,3%
 • TV3: 12,3%
 • Antena3: 10,9%
 • La1: 7,5%
 • Cuatro: 6,9%
 • La Sexta: 6,6%
 • 8tv: 3,9%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: