“Polònia” arrasa al prime time de Sant Joan

LA SÀTIRA POLÍTICA VA OFERIR UN ESPECIAL SOBRE EL 1714. TV3 LA CADENA MÉS VISTA DE SANT JOAN.

quinatele.com

L’especial del “Polònia” va ser el més vist del prime time a Catalunya.

“Polònia” va ser l’espai més vist del prime time de Sant Joan gràcies a les excel·lents dades que va aconseguir un especia sobre el 1714. La sàtira política va aconseguir, a més, el millor resultat de l’any amb un 23,7% de quota de pantalla i 737.000 espectadors de mitjana. Posteriorment però, TV3 va abaixar aquestes dades amb un altre espai produït per Minoria Absoluta; L’espectacle “La Família Irreal”, (també amb producció de Dagoll Dagom), va aconseguir unes bones dades amb un 20,3% de share i 532.000 espectadors, però insuficients per competir pel lideratge de la segona part de la franja. Precisament, aquest lideratge va anar a parar a mans de Telecinco, cadena que va oferir la multipremiada pel·lícula “Intocable”. El film francès va assolir un bon 25,9% de quota de pantalla i 695.000 espectadors de mitjana. També ens hem de fer ressó de dos continguts de caire esportiu. A la tarda, l’eliminació d’Itàlia a mans d’Uruguai al Mundial de Futbol va reunir a Cuatro un 23,1% de la quota de pantalla i 479.000 seguidors de mitjana. Gràcies a aquestes dades, la segona cadena del grup Mediaset va aconseguir empatar amb Antena3 al global del dia. Finalment, també ens hem de fer ressó de la bona dada del tercer partit de la final de Lliga Endesa entre el Barça i el Reial Madrid. El partit de bàsquet va reunir 267.000 espectadors i un 12,2% de share a TV3 i 107.000 i un 4,8% de quota a La1.

AUDIÈNCIES 24 DE JUNY:

TV3 va tancar el dia com la cadena més vista per davant de Telecinco. Antena3 i Cuatro empaten al tercer lloc. La Sexta per davant de La1, que segueix en caiguda lliure a Catalunya. Discovery Max va ser la cadena temàtica més vista del dia, una dècima per sobre de 8tv.

  • TV3: 14,8%
  • Telecinco: 12,4%
  • Cuatro: 9%
  • Antena 3: 9%
  • La Sexta: 6%
  • La 1: 5,9%
  • Discovery Max: 2,9%
  • 8TV: 2,8%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: