L'”APM?” i “Masterchef”, el més vist del prime time de dimecres

 

EL VETERÀ PROGRAMA DE ZÀPPING VA SER L’ESPAI MÉS VIST DE LA FRANJA DE L’ACCES PRIME TIME. “MASTERCHEF” DE LA DEL PRIME TIME.

quinatele.com

L’expresident del F.C.Barcelona, Joan Laporta, va ser el protagonista de la secció de l'”APM?” “La televisió és cultura”.

Un dimecres més, l’“APM?” de TV3 va ser l’espai més vist de la franja de l’acces prime time gràcies els 504.000 espectadors de mitjana i el 15,9% de quota de pantalla que va assolir ahir. TV3 però, no va poder mantenir el lideratge a la franja del prime time ja que novament, “Masterchef” va ser l’opció més seguida. El talent de cuina de La1, tot i no aconseguir les dades de la temporada passada, és el clar dominador dels primes times dels dimecres i ahir va assolir un bon 16,3% de share i 439.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, TV3 va oferir una nova entrega de “Collita Pròpia”. El programa de producció de la Corporació de Mitjans Audiovisuals no va poder lluitar pel lideratge amb un 12,5% de quota de pantalla i 377.000 espectadors tot i millorar els resultats de la setmana passada. De fet, “la nostra” va quedar per darrere de Telecinco amb la pel·lícula “El fraude”. El film que va oferir Mediaset va assolir un bon 14,8% de share i 383.000 espectadors. Cal destacar també l’abaixada d’audiència de la sèrie d’Antena3 “Con el culo al aire”. La ficció d’Atresmedia va aconseguir un discret 10,8% de share i 298.000 seguidors. Entre les altres opcions de la franja hi trobem “El Mentalista”. La sèrie nord-americana de La Sexta va assolir un 8,1% de quota i 257.000 seguidors. Pel que fa els esdeveniments esportius, el partit del Mundial de futbol entre Nigèria i l’Argentina va aconseguir a Cuatro, a la franja de tarda, un important 24,6% de quota de pantalla i 388.000 seguidors de mitjana. Abans, un dia més, “La Riera” de TV3 va monopolitzar la sobretaula catalana amb un espectacular 23,9% de quota de pantalla i i 471.000 espectadors de mitjana. La sèrie de TV3 va ser el segon espai més vist del dia, situat entre les dues edicions del “TN”; el “TN migdia”, 26,5% de share i 549.000 espectadors i els “TN vespre”, 19,7% de share i 494.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 25 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La1 en quart lloc, a poca distància de Cuatro. La Sexta va perdre ahir la batalla amb la cadena de Mediaset. 8tv per sobre de la seva mitjana habitual. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • TV3: 13,7%
 • Telecinco: 11,6%
 • Antena 3: 10,5%
 • La 1: 8,5%
 • Cuatro: 8,2%
 • La Sexta: 6,1%
 • 8TV: 4,5%
 • Neox: 3,2%
 • FDF: 2,8%
 • Paramount Channel: 2,3%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

Telecinco continua liderant el mes de juny, però no amb tanta contundència com s’hauria d’esperar amb el Mundial de futbol pel mig. L’eliminació de “La Roja” farà que TV3 pugui retallar distàncies. Antena3 en tercer lloc. La1 es veu amenaçada per Cuatro. Mediaset lluitarà per la quarta plaça gràcies a les emissions dels partits del Mundial a Cuatro. 8tv s’apropa als quatre punts de share.

 • Telecinco: 13%
 • TV3: 12,3%
 • Antena3: 10,9%
 • La1: 7,4%
 • Cuatro: 7,3%
 • La Sexta: 6,4%
 • 8tv: 3,8%

 

Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: