“Polònia” continua liderant les nits dels dijous

LA SÀTIRA POLÍTICA VA LIDERAR EL PRIME TIME PER DAVANT DE LA RESTA D’OPCIONS DE LA NIT. TV3 LÍDER DEL DIA.

quinatele.com

La sàtira política va tornar a ser el més vist del prime time de dijous.

“Polònia” continua en plena forma. La sàtira política de TV3 va tornar a ser l’espai més vist de la franja del prime time amb 509.000 espectadors i un 16,5% de quota de pantalla. Posteriorment però, “.Cat” va perdre el lideratge precedent i no va poder lluitar amb les altres opcions de la nit. El programa de producció pròpia de TV3 va assolir un 11% de share i 292.000 espectadors i es va veure superat per la pel·lícula d’Antena3, “Red de mentiras”. El film que va oferir Atresmedia va aconseguir 315.000 espectadors i un 13% de quota de pantalla. Cal destacar també l’estrena a Cuatro de la sèrie “Sleeepy Hollow”. La ficció nord-americana va superar a la seva “germana” gran, Telecinco amb els dos capítols que va oferir: 9,4% de share i 287.000 espectadors al primer, i un 11,7% de quota i 306.000 seguidors al segon. Per la seva banda, Telecinco va estrenar el reality “Ex, ¿qué harías por tus hijos“. L’espai de Mediaset va tenir una discreta acollida amb un 9% de quota i 185.000 espectadors.

Pel que fa a l’oferta esportiva, el partit del Mundial de Brasil entre Portugal i Ghana va assolir a Cuatro 290.000 espectadors i un 9,8% de quota de pantalla, fet que va provocar que liderés la franja de tarda. Seguidament, TV3 va liderar amb el quart partit de l’eliminatòria final de la Lliga ACB entre el Barça i el Reial Madrid. Els blaugrana van aconseguir el títol davant de 343.000 seguidors de mitjana i un excel·lent 18,3% de share. Finalment, cal destacar el 21,8% de share i els 384.000 espectadors de mitjana que va aconseguir “La Riera” i que el “TN vespre” va ser l’espai més vist del dia a Catalunya amb un 18,8% de quota de pantalla i 519.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 26 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. Sorprenentment, la cadena d’Atresmedia es va imposar al seu principal rival; Telecinco. Cuatro per davant de La1 i de La Sexta. 8tv per sobre de la seva mitjana. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 14,5%
 • Antena 3: 11,1%
 • Telecinco: 9,9%
 • Cuatro: 9,1%
 • La 1: 5,4%
 • La Sexta: 5,3%
 • 8TV: 3,9%
 • Divinity: 3,6%
 • Neox: 2,9%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

Telecinco continua liderant el mes de juny a tres dies per tancar el mes. TV3 ha retallat la distància a cinc dècimes. Antena3 en tercer lloc. Cuatro ha superat La1 i a La Sexta. 8tv amb la seva mitjana habitual, per sota dels quatre punts d’audiència.

 • Telecinco: 12,9%
 • TV3: 12,4%
 • Antena3: 10,9%
 • Cuatro: 7,4%
 • La1: 7,3%
 • La Sexta: 6,4%
 • 8tv: 3,8%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: