“El foraster” s’imposa al futbol

L’ESPAI DE TV3 VA SER EL PROGRAMA MÉS VIST DE LA FRANJA DEL PRIME TIME PER DAVANT DEL FUTBOL. TELECINCO, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA.

quinatele.com

“El Foraster” va ser l’emissió més vista del prime time de diumenge.

“El foraster” va assolir ahir una de les millors dades de la temporada i fins i tot, l’espai produït per Brutal Media va superar la forta competència del futbol. El programa conduït per Quim Masferrer va aconseguir a la segona franja del prime time un espectacular 18,1% de quota de pantalla i 574.000 espectadors de mitjana amb la seva visita al poble d’Arsèguel. Per la seva banda, el partit del Mundial de Brasil entre Costa Rica i Grècia va reunir a Telecinco 484.000 espectadors i un 15,9% de share, arribant a la tanda de penals a reunir 509.000 seguidors i un 32,4% de quota. Paral·lelament a l’inci del partit, TV3 va oferir una nova entrega del “30 minuts”. El veterà espai de “la nostra” va plantar cara al poderós futbol amb un meritori 14,9% de quota de pantalla i 463.000 espectadors de mitjana. Cal destacar també, les altres opcions de la nit. “El ilusionista” a Antena3 va assolir un 11,9% de quota de pantalla i 358.000 espectadors de mitjana, imposant-se a l’altra oferta cinematográfica, en aquest cas de La1, “¿Qué fue de los Morgan?” amb 325.000 seguidors i un 10,4% de share. Tot i les bones dades al prime time, TV3 no va poder liderar al global del dia i Telecinco va ser la més vista de diumenge.

AUDIÈNCIES 29 DE JUNY:

Telecinco va ser la cadena més vista del da per davant d’Antena3. TV3 en tercer lloc a menys d’un punt d’audiència. La1 en quart lloc per davant de Cuatro i de La Sexta. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 11,7%
 • Antena 3: 11,3%
 • TV3: 10,8%
 • La 1: 8,8%
 • Cuatro: 6,9%
 • La Sexta: 6,4%
 • FDF: 4,3%
 • Neox: 2,8%

AUDIÈNCIES JUNY (provisionals):

A un dia per tancar el mes de juny, Telecinco continua liderant per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc. La1 amenaçada per Cuatro, cadena que pot aconseguir un resultat històric aquest mes. La Sexta no pot lluitar amb l’oferta mundialística de la cadena de Mediaset. 8tv perd una dècima aquest cap de setmana.

 • Telecinco: 12,9%
 • TV3: 12,3%
 • Antena3: 10,9%
 • La1: 7,4%
 • Cuatro: 7,3%
 • La Sexta: 6,3%
 • 8tv: 3,7%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: