El Mundial de futbol torna a liderar el prime time

TELECINCO RECUPERA EL LIDERATGE TELEVISIU AQUEST MES DE JUNY PER DAVANT DE TV3.

quinatele.com

La selecció d’Argèlia va plantar cara a Alemanya. Telecinco va tornar a liderar el prime time gràcies al Mundial de futbol.

Tot i l’eliminació de “La Roja” a les primeres de canvi, Telecinco ha tret rendiment de la compra dels drets d’emissió del Mundial de futbol del Brasil. La cadena de Mediaset ha recuperat el lideratge televisiu a casa nostra gràcies a les bones dades que ha aconseguit la competició a la franja del prime time. Ahir no va ser una excepció, i el partit entre Alemanya i Argèlia va assolir unes dades excel·lents: 701.000 espectadors de mitjana i un 23,2% de quota de pantalla. A més, aquestes dades van arribar fins els 717.000 seguidors a la pròrroga del partit amb un share del 33%. Amb aquests registres, les altres opcions de la nit no van poder lluitar pel lideratge de la franja. Una mostra d’això és la discreta audiència que va aconseguir ahir el “Crackòvia” a TV3. Tot i ser un recull dels millors moments musicals de la temporda, la sàtira esportiva no va poder passar del 9,4% de share i els 312.000 espectadors de mitjana, molt lluny dels registres que acostuma a aconseguir. A la segona part del prime time, “la nostra” tampoc va poder competir contra el totpoderós futbol, i la sèrie “39+1” va anotar un dels resultats més baixos de la temporada: 7,5% de quota i 213.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, La1 va poder superar ambdós programes amb l’emissió de la pel·lícula “Cuando te encuentre”. El film va assolir un 9,4% de share i 322.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 30 DE JUNY:

Telecinco va ser al cadena més vista del dia i gràcies al Mundial de futbol del Brasil, ha tornat a recuperar el lideratge televisiu que va assolir fa uns mesos. Antena3 en tercer lloc i La1 es va imposar a Cuatro. La Sexta no va poder competir contra la cadena de Mediaset. 8tv va tancar el dia per sobre de la seva mitjana habitual. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • Telecinco: 15,6%
 • TV3: 12,7%
 • Antena 3: 9,9%
 • La 1: 7,2%
 • Cuatro: 6%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 4,2%
 • FDF: 3,2%
 • Neox: 3,2%

AUDIÈNCIES JUNY:

Telecinco ha recuperat el lideratge que va assolir el mes de febrer com a conseqüència de les vagues que van afectar a TV3. Antena3 en tercer lloc, a molta distància de La1 que, aquest mes, s’ha vist amenaçada per Cuatro. La cadena de Mediaset també ha tret rendiment dels drets d’emissió del Mundial del Brasil. La Sexta per davant de 8tv, que perd una dècima respecte el mes anterior.

 • Telecinco: 13%
 • TV3: 12,3%
 • Antena3: 10,9%
 • La1: 7,4%
 • Cuatro: 7,3%
 • La Sexta: 6,3%
 • 8tv: 3,7%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: