El Mundial de futbol, no té rival televisiu

EL PARTIT DE VUITENS DE FINAL ENTRE BÈLGICA I ESTATS UNITS, EL MÉS VIST DEL PRIME TIME. TELECINCO, LÍDER A CATALUNYA.

quinatele.com

El partit Bèlgica-Estats Units va ser l’espai més vist del dia a casa nostra.

Tot i l’eliminació de “La Roja” al Mundial de futbol, Telecinco continua assolint bons resultats televisius a Catalunya gràcies als drets d’emissió del Mundial de futbol. Ahir no va ser una excepció, i el partit de vuitens de final entre les seleccions de Bèlgica i els Estats Units va ser l’espai més vist de la franja del prime time. El matx va reunir 625.000 seguidors de mitjana i una quota del 21,6%. Aquests registres a més, van enlairar-se fins els 670.000 espectadors i el 32,9% de la quota de pantalla a la pròrroga. Paral·lelament, TV3 va oferir una nova entrega del “Sense Ficció” dedicada a l’incendi d’Horta de Sant Joan de l’any 2009. El veterà espai de “la nostra” va plantar cara al futbol amb unes dades meritòries: 431.000 espectadors i un 14,3% de share. Entre les altres opcions de la nit destaca “Comando Actualidad” a La1 amb 245.000 espectadors i un 8,2%, millorant els registres que aconseguia aquella mateixa hora el programa “El pueblo más divertido de España”. Un nou capítol de “Castle” a Cuatro va reunir a 227.000 espectadors i un 7,6% de share. Finalment, cal destacar el 23,8% de quota de pantalla i els 485.000 espectadors de mitjana que va aconseguir “La Riera” a la franja de la sobretaula.

AUDIÈNCIES 1 DE JULIOL:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc. Cuatro s’imposa a La1 que segueix en caiguda lliure a Catalunya. La Sexta a més d’un punt de distància de 8tv. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

  • Telecinco: 14,6%
  • TV3: 13,5%
  • Antena 3: 9,5%
  • Cuatro: 6,5%
  • La 1: 6,4%
  • La Sexta: 5,7%
  • 8TV: 4%
  • FDF: 3,1%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: