L'”APM?” lidera el prime time de dimecres

EL VETERÀ PROGRAMA DE ZÀPPING APROFITA L’ABSÈNCIA DEL MUNDIAL DE FUTBOL PER LIDERAR EL PRIME TIME. TV3 LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CASA NOSTRA.

quinatele.com

L'”APM?” va ser l’espai més vist de la franja del prime time.

L‘”APM?” va ser el programa més vist de la franja del prime time amb 518.000 espectadors de mitjana i un 17,5% de quota de pantalla. El veterà programa de zàpping es va imposar a la resta d’opcions de la nit. Tot i això, TV3 no va poder competir pel lideratge a la segona part del prime time. Un dia més, “Collita pròpia” va veure com “Masterchef” assolia el lideratge amb 406.000 espectadors de mitjana i un 16% de share. Per la seva banda, l’espai de TV3 va reunir 361.000 seguidors i un 12,8% quota de pantalla. Entre les altres opcions de la nit, cal destacar la sèrie d’Antena3 “Con el culo al aire”. La ficció d’Atresmedia s’acomiadarà aquesta temporada dels seus espectadors i ahir va assolir un 13,3% de share i 330.000 seguidors de mitjana.

AUDIÈNCIES 2 DE JULIOL:

TV3 ha recuperat el lideratge televisiu gràcies a les bones dades que va aconseguir ahir. Telecinco va notar l’absència del Mundial de futbol i ahir va tancar el dia en tercera posició. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. 8tv per sobre de la seva mitjana habitual. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,1%
  • Antena 3: 11,4%
  • Telecinco: 10,6%
  • La 1: 8,3%
  • La Sexta: 5,8%
  • Cuatro: 5,7%
  • 8TV: 4,3%
  • Neox: 3,3%
  • La 2: 3%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: