“Polònia” continua liderant amb solvència les nits de dijous

LA SÀTIRA POLÍTICA VA LIDERAR EL PRIME TIME D’AHIR I TV3 EL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

El “Polònia” va tornar a ser l’espai més vist del prime time de dijous.

Tot i assolir una de les seves dades mes discretes des del canvi d’horari, el “Polònia” va ser la principal opció del prime time de dijous amb 511.000 espectadors de mitjana i un bon 18,4% de quota de pantalla. La sàtira política es va imposar al seu competidor principal, la sèrie d’Antena3 “Sin Identidad”. La ficció d’Atresmedia va reunir a 343.000 espectadors de mitjana i un 14,4% de share. Cal destacar també, la bona dada del “.CAT” de TV3 a la segona part del prime time. El programa presentat per Ariadna Oltra va plantar cara a la ficció d’Antena3 amb un meritori 13,4% de share i 322.000 espectadors de mitjana. Paral·lelament, el tercer lloc de la nit va recaure en Telecinco. La cadena de Mediaset va emetre una nova entrega del reality “Ex, ¿qué harías por tus hijos?”. L’espai no acaba d’assolir les dades que s’esperen però va tancar la nit amb dues xifres: 10,9% de quota i 156.000 espectadors. Entre les altres opcions de la nit destaca “Millonario Anónimo” a La Sexta amb 177.000 espectadors i un 6,6% de quota de pantalla. Per la seva banda, la sèrie “Sleepy Hollow” a Cuatro amb un discret 5,3% de share i 145.000 seguidors. La1 tampoc va millorar aquestes dades amb una altra ficció nord-americana, en aquest cas “Mr Selfridge” amb 127.000 seguidors i un pobre 4,7% de quota de pantalla. L’espai més vist a Catalunya va ser el “TN migdia amb un 25,4% de quota de pantalla i 526.000 espectadors. “La Riera”, novament, va ser el més vist de la tarda a casa nostra amb un 23,2% de share i 440.000 espectadors. Finalment, cal destacar la pobra dada que va assolir la pública estatal ahir a casa nostra, a la sisena posició i empatada amb 8TV. La1 continua amb una devallada històrica.

AUDIÈNCIES 3 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de Telecinco. Cuatro es va imposar a La Sexta. Com hem dit, La1 empatada amb 8tv. Resultat històric. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 14,9%
 • Antena 3: 11,3%
 • Telecinco: 10,8%
 • Cuatro: 6%
 • La Sexta: 5,7%
 • La 1: 4,8%
 • 8TV: 4,8%
 • Neox: 3,2%
 • Divinity: 3,2%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

L’inici de juliol li escau a TV3. “La nostra” lidera de manera contundent l’inici de mes per davant de Telecinco i d’Antena3. La1, quatre dècimes per damunt de Cuatro. La Sexta no pot amb la cadena de Mediaset. 8tv apuja la seva mitjana.

 • TV3: 14,2%
 • Telecinco: 12,1%
 • Antena3: 10,7%
 • La1: 6,5%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8tv: 4,4%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: