Antena3 s’emporta el lideratge de diumenge a Catalunya

LA CADENA D’ATRESMEDIA VA SER LA MÉS VISTA DEL PRIME TIME I QUASI ASSOLEIX ELS MATEIXOS RESULTATS QUE TV3 AMB LA RETRANSMISSIÓ DE LA FÓRMULA 1.

quinatele.com

La pel·lícula “War Horse” va ser el més vist del prime time”.

L’emissió de la pel·lícula “War horse” a Antena3 va ser el més vist del prime time de diumenge. El film va assolir 453.000 espectadors i un 19,2% de quota de pantalla i es va imposar a una altra cinematogràfica: “Un lugar para soñar” de “Telecinco”. La pel·lícula va assolir un 15,3% de share i 378.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, “El foraster” de TV3 va acomiadar la temporada davant de 387.000 seguidors i un 14,1% de la quota de pantalla, lluny dels resultats que aconseguia la temporada passada al prime time intersetmanal. Abans però, TV3 ja havia perdut la possibilitat de lluitar pel lideratge televisiu amb una nova entrega del “30 minuts”. El veterà programa de “la nostra” va oferir l’especial “La marató dels investigadors” davant de l’11,4% de share i de 301.000 espectadors.

quinatele.com

ALa batalla de la Fórmula1 entre TV3 i Antena3, més aferrissada que mai.

Cal destacar un fet remarcable. Antena3 s’apropa perillosament a TV3 pel que fa a les retransmissions de la Fórmula 1. Per primera vegada, la cadena d’Atresmedia va reduir la distància amb “la nostra” a menys d’un punt de share amb el Gran Premi a Silverstone de Fórmula 1. TV3 va assolir 370.000 seguidors de mitjana i una quota dels 19,4%, mentre que Antena3 en va aconseguir 357.000 i un 18,7% de share. Veurem si es un fet anecdòtic o TV3 ha perdut l’hegemonia que tenia a les retransmissions automovilístiques.

AUDIÈNCIES 6 DE JULIOL:

Com hem dit anteriorment, Antena3 va ser la cadena més vista del dia a casa nostra. TV3 en segon lloc a més de tres punts de distància. Telecinco en tercer lloc. Cal destacar, un dia més, la pobra dada de La1, per darrere de Cuatro. La Sexta amenaça a la pública estatal. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 13,9%
  • TV3: 10,4%
  • Telecinco: 10,2%
  • Cuatro: 8,3%
  • La 1: 6,8%
  • La Sexta: 6,4%
  • FDF: 4,2%
  • Neox: 3,4%
  • Divinity: 2,8%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: