“El Chiringuito de Pepe” arrasar a Catalunya

 

LA SÈRIE DE MEDIASET ÉS UNA DE LES REVELACIONS DE LA TEMPORADA I AHIR VA LIDERAR AMB COMODITAT EL PRIME TIME.

quinatele.com

Telecinco va tornar a liderar el prime time amb “El chiringuito de Pepe”.

Un dilluns més, “El Chiringuito de Pepe” va ser l’opció més seguida de la franja del prime time però també la del global del dia. La sèrie protagonitzada per Santi Millán va assolir un contundent 21,5% de quota de pantalla i 569.000 espectadors de mitjana i es va imposar a la resta d’opcions de la nit. Per la seva banda, “Crackòvia” va ser el segon espai del prime time amb unes dades lluny de les que ens té acostumats: 12,9% de share i 402.000 seguidors. Posteriorment però, aquestes dades van empitjorar amb una nova entrega de “39+1”. La ficció de “la nostra” no aconsegueix els resultats esperats i novament, no va poder superar els deu punts de share: 9,9% i 280.000 espectadors. Una dada prou fluixa per a la franja del prime time. L’alternativa a TV3 la trobem a Antena3. La cadena d’Atresmedia va oferir “Transporter” amb un 12,9% de quota i 378.000 espectadors, imposant-se igualment a La1 amb la pel·lícula “Footlose”: 7,3% de share i 197.000 espectadors. Finalment, cal destacar un dia més, la bona acceptació de “La Riera” amb un 23,5% de share i 472.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 7 DE JULIOL:

Telecinco es va imposar per la mínima a TV3. Antena3 en tercer lloc per davant de La1 i de Cuatro. La Sexta amb un resultat molt baix, empatada amb 8tv. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 13,6%
 • TV3: 13,5%
 • Antena 3: 10,7%
 • La 1: 6,3%
 • Cuatro: 5,2%
 • La Sexta: 4,6%
 • 8TV: 4,6%
 • Neox: 3,5%
 • La 2: 3%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

TV3 ha tancat la primera setmana de juliol liderant provisionalment per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. Cuatro a dues dècimes de La1. La Sexta no pot amb la cadena de Mediaset. 8tv troba a faltar una programació contundent els caps de setmana.

 • TV3: 12,9%
 • Telecinco: 12,6%
 • Antena3: 11,6%
 • La1: 6,4%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 3,7%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: