L’històric partit Brasil-Alemanya arrasa a Catalunya

LA HISTÒRICA DERROTA BRASILERA A MANS DE LA SELECCIÓ ALEMANYA (1 A 7), ES CONVERTEIX EN EL MÉS VIST DEL DIA. TELECINCO TORNA A SER LA CADENA MÉS VISTA AL GLOBAL DEL DIA PER SEGON DIA CONSECUTIU.

quinatele.com

El defensa brasiler David Luiz plora després del partit. Brasil va perdre 1 a 7 davant Alemanya.

La pallissa de la selecció del Brasil a mans de la d’Alemanya va ser el més vist del dia a Catalunya. El partit va assolir un excel·lent 42,2% de quota de pantalla i 1.268.000 seguidors de mitjana, convertit-se en el tercer matx més vist de la tota la competició, només superat pels dos primers de la selecció espanyola. El futbol doncs, va monopolitzar el prime time d’ahir i la resta d’opcions de la nit van quedar molt lluny. Antena3 va oferir la pel·lícula “Coco Chanel”, amb un 11,3% de share i 192.000 espectadors i La1 el programa de reportatges “Comando Actualidad” amb un 6,7% de quota i 205.000 espectadors. TV3 va quedar molt lluny amb el film “Salvant les distàncies”. La pel·lícula de “la nostra” només va poder registrar un discret 5,7% de share i 171.000 espectadors. Tot i això, TV3 va situar el “TN migdia” com el segon espai més vist del dia amb 573.000 espectadors i un 26,1% de quota de pantalla. Un dia més, “La Riera” va monopolitzar la sobretaula catalana amb un 23,6% de share i 451.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 8 DE JULIOL:

Com hem dit, Telecinco no va tenir cap problema en imposar-se a la resta d’opcions de la nit amb més de cinc punts de distància de TV3. Antena3 en tercer lloc a més de quatre punts de La1. Curiosament, la pública estatal es va imposar a Cuatro i a La Sexta, empatades. 8tv per sobre de la seva mitjana habitual. FDF va ser al cadena temàtica més vista del dia

 • Telecinco: 17,4%
 • TV3: 12,1%
 • Antena 3: 10,8%
 • La 1: 6,4%
 • Cuatro: 5,8%
 • La Sexta: 5,8%
 • 8TV: 4,3%
 • FDF: 3,1%
 • Nova: 3%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisional):

Telecinco continua sent la cadena més vista del mes per davant de TV3. La1 veu com Cuatro l’amenaça.

 • Telecinco: 13,2%
 • TV3: 12,8%
 • Antena3: 11,5%
 • La1: 6,4%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8tv: 3,8%
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: