“Polònia” lidera un prime time repartit

TV3 APROFITA L’ABSÈNCIA DEL FUTBOL PER SER LA CADENA MÉS VISTA DE DIJOUS. “POLÒNIA” LIDERA EL PRIME TIME AMB UN PROGRAMA ESPECIAL.

quinatele.com

El “Polònia” va tornar a ser l’espai més vist del prime time de dijous.

“Polònia” va tornar a ser l’espai més vist del prime time de dijous. La sàtira política va oferir un recull de monòlegs emesos durant tota la seva història i, tot i no assolir una de les seves millors dades de la temporada, en va tenir prou per ser l’espai més vist de la franja amb 488.000 espectadors de mitjana i un 17,7% de quota de pantalla. Posteriorment però, TV3 va perdre el lideratge televisiu a la segona part de la franja amb una nova edició de “.CAT”. L’espai informatiu presentat per Ariadna Oltra va emetre una entrevista amb Oriol Junqueras davant de 324.000 espectadors i i un 13,2% de share. Tot i això, el programa de “la nostra” va quedar a poca distància de “Sin Identidad”. La ficció d’Antena3 va assolir la segona posició de la nit amb un 14,1% de quota de pantalla i 344.000 espectadors. Per la seva banda, La Sexta va estrenar la docu-sèrie “Polícías en acción” amb 197.000 espectadors i un 7,2% de share al primer capítol i 204.000 seguidors i un 9,9% de quota al segon. Aquestes dades van permetre a la cadena d’Atresmedia imposar-se al seu principal rival, Cuatro. La cadena de Mediaset va oferir un nou capítol de la sèrie “Sleepy Hollow” amb un 7,6% de share i 208.000 espectadors, superant a la seva “germana gran”. Telecinco no ha assolit l’èxit esperat amb el reality “Ex, ¿qué harías por tus hijos” i ahir no va passar del 5,3% de share i els 134.000 espectadors a Catalunya. dades molt semblants a les que va aconseguir La1 amb la ficció “Mr. Selfbridge”: 4,6% de share i 125.000 seguidors. Finalment, un dia més, “La Riera” va arrasar a la sobretaula catalana amb un contundent 22,5% de quota de pantalla i 422.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 10 DE JULIOL:

TV3 va ser doncs, la cadena més vista del dia a més de tres punts d’Antena3. Sorprenentment, Telecinco es va situar en tercer lloc. Cuatro per davant de La1 que continua en caiguda lliure a Catalunya. La Sexta a una dècima de la pública estatal. 8tv per sobre de la seva mitjana. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 14,7%
 • Antena 3: 11,1%
 • Telecinco: 9,9%
 • Cuatro: 6,4%
 • La 1: 6%
 • La Sexta: 5,9%
 • 8TV: 4,5%
 • FDF: 4,5%
 • Divinity: 3,8%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

 • Telecinco: 13,8%
 • TV3: 12,8%
 • Antena3: 11,3%
 • La1: 6,5%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 3,8%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: