EXCLUSIVA / “El Convidat” torna el setembre a TV3

L’ESPAI CONDUÏT I DIRIGIT PER ALBERT OM, TORNA A TV3. L’EQUIP PORTA MÉS DE TRES MESOS GRAVANT LES NOVES ENTREGUES.

quinatele.com

Albert Om torna a TV3 amb la cinquena temporada de “El Convidat”.

Un dels programes de més èxit d’audiència de TV3 tindrà nova temporada. “El Convidat” torna el proper mes de setembre a “la nostra” amb noves entrevistes. De fet, l’equip ja porta uns mesos gravant els nous capítols que s’estrenaran el proper mes de setembre, tot i que encara està per veure quin serà el seu lloc a la graella i el seu dia d’emissió. (Hem de recordar que alguns programes han canviat d’horari, com és “El Foraster”). Pel que fa als nous convidats confirmats per “QUINATELE”, Albert Om visitarà a Lluis Llach i a Ada Colau entre d’altres, a l’espera de la confirmació d’altres noms. D’aquesta manera, TV3 torna a confiar en un format que li ha donat un gran rendiment televisiu i que s’ha convertit en un dels puntals de la cadena. Amb aquesta, Albert Om conduirà “El Convidat” per cinquena temporada consecutiva, una coproducció entre TV3 i la productora d’Om, “Dies Tontos SL”.

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: