La final del Mundial de Brasil, rècord televisiu del torneig

L’AUDIÈNCIA DEL PARTIT VA SER L’EMISSIÓ MÉS VISTA DEL TORNEIG. TELECINCO ARRASA A CATALUNYA.

quinatele.com

Leo Messi no va poder aixecar la copa del món i l’Argentina va perdre la final a la pròrroga davant Alemanya.

Tot i l’eliminació de la selecció espanyola a la fase de grups, Telecinco ha tret rendiment de la compra dels drets d’emissió del Mundial de futbol disputat al Brasil. La cadena de Mediaset va assolir el rècord televisiu del torneig amb la final jugada ahir a l’estadi de Maracanà entre Alemanya i Argentina. El partit va assolir un espectacular 60,7% de quota de pantalla i 1.913.000 seguidors de mitjana, xifres que van apujar fins el 65% de share i els 2.153.000 espectadors durant la pròrroga. Com hem dit, aquestes dades van ser superiors a les aconseguides per Telecinco amb els partits de la selecció espanyola. Sense anar més lluny, l’enfrontament entre Espanya i Xile de la fase de grups i que va certificar l’eliminació de “La Roja” va tenir un seguiment del 54% de la quota de pantalla i 1.865.000 espectadors de mitjana. Amb aquest seguit de dades, Telecinco té més aprop repetir el lideratge mensual que ja va aconseguir el mes passat. Pel que fa a la resta d’opcions de la nit, cap d’elles va poder superar el 6% de quota de pantalla. Un exemple d’això, va ser el “30 minuts” d’ahir. El veterà programa de zàpping va assolir un 4,3% de share i 146.000 espectadors de mitjana.

quinatele.com

Marc Màrquez compta les curses disputades amb victòries. Ja en porta nou de nou.

Pel que fa a la resta d’opcions del dia, Telecinco va oferir amb èxit una altra proposta esportiva, en aquest cas, el G.P. d’Alemanya de MotoGP. La cursa, (novena del Mundial de Motociclisme) va assolir una altra dada espectacular: 40,6% de share i 643.000 espectadors de mitjana. Amb aquest seguit de dades, Telecinco té més aprop repetir el lideratge mensual que ja va aconseguir el mes passat.

AUDIÈNCIES 13 DE JULIOL:

En un dia inhabitual, Telecinco va assolir el lideratge televisiu amb 20 punts de distància d’Antena3. TV3 per darrere de La1 i de Cuatro.

 • Telecinco: 30,9%
 • Antena3: 10,9%
 • Cuatro: 6,8%
 • La1: 6,5%
 • TV3: 5,7%
 • La Sexta: 3,9%
 • 8tv: 1,9%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

 • Telecinco: 15,2%
 • TV3: 12%
 • Antena3: 11,5%
 • La1: 6,4%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,5%
 • 8tv: 3,6%

 

 

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: