“El Chiringuito de Pepe” segueix liderant les nits de dilluns

LA SÈRIE DE TELECINCO, EL MÉS VIST DEL PRIME TIME. LA CADENA DE MEDIASET, LA MÉS VISTA DEL DIA A CATALUNYA.

quinatele.com

Telecinco va tornar a liderar el prime time amb “El Chiringuito de Pepe”.

Telecinco l’ha encertat amb “El Chiringuito de Pepe”. La comèdia protagonitzada per Santi Millán és el líder indiscutible de les nits de dilluns, i ahir no va ser una excepció. La ficció de Mediaset va assolir un contundent 22,8% de quota de pantalla i 577.000 espectadors de mitjana imposant-se a la resta d’opcions de la nit. Anteriorment però, “Crackòvia” s’havia emportat l’acces prime time amb un recull dels millors moments de la temporada, espai que va assolir un 15,1% de share i 445.000 seguidors de mitjana. Tot i aquestes dades, la sèrie de TV3 “39+1” no va poder plantar cara a “El Chiringuito de Pepe” i va abaixar les dades precedents fins el 9,4% de quota i els 259.000 espectadors. Paral·lelament, la sèrie “Transporter” d’Antena3 va ser l’alternativa a Telecinco amb 375.000 espectadors i un 13,3% de share al primer capítol i 265.000 seguidors i un 14,6% de quota al segon. Cal destacar també la bona acceptació del contenidor informatiu de Telecinco “Cazamariposas VIP” a Telecinco. L’espai produït per “La Fábrica de la Tele” es va imposar a “El Hormiguero” d’Antena3 a la franja de l’acces amb un 11,2% de share i 332.000 espectadors de mitjana. “La Riera”, un dia més, va ser l’emissió més vista de la sobretaula amb un excel·lent 22,7% de quota de pantalla i 424.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 14 DE JULIOL:

Telecinco va tornar a ser la cadena més vista del dia a casa nostra per segon dia consecutiu. Antena3 en tercer lloc per davant de La1. La pública estatal es va imposar a Cuatro i a La Sexta. 8tv va trobar a faltar l'”Arucitys” al migdia i ahir no va passar dels 3,1 punts de share.

 • Telecinco: 14,1%
 • TV3: 13%
 • Antena3: 12%
 • La1: 8,3%
 • Cuatro: 5,7%
 • La Sexta: 4,8%
 • 8tv: 3,1%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

Telecinco continua liderant provisionalment el rànquing de cadenes d’aquest mes de juliol. La1 per davant de Cuatro i de La Sexta.

 • Telecinco: 15,1%
 • TV3: 12%
 • Antena3: 11,5%
 • La1: 6,6%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,5%
 • 8tv: 3,6%

 

Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: