Antena3 s’emporta un prime time repartit

DE MANERA SORPRENENT, ANTENA3 VA SER LA CADENA MÉS VISTA DE LA FRANJA DEL PRIME TIME. TOT I AIXÒ, TV3, LA MÉS VISTA AL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

L’estrena de la segona temporada de “La cúpula” a Antena3 va ser l’emissió més vista del dia.

L’estrena de “La Cúpula” a Antena3 va ser l’emissió més vista de la franja del prime time d’ahir amb 506.000 espectadors de mitjana i un 17,8% de quota de pantalla. Posteriorment, la cadena del grup Atresmedia va continuar amb el lideratge de la nit amb una altra estrena, en aquest cas, la de la nova temporada de la sèrie “Arrow”. La ficció nord-americana va assolir 321.000 espectadors i un 14,2% de share. Paral·lelament, TV3 va aconseguir uns registres semblants amb la pel·lícula “Quan menys t’ho esperes”. El film va assolir un 11,8% de quota de pantalla i 317.000 espectadors. Cal destacar també, les dades del talk-show de Telecinco “Hay una cosa que te quiero decir”. El programa de Mediaset va assolir una bona quota de mitjana (14,2%) però amb menys espectadors que TV3 (226.000), com a conseqüència de la seva major durada. Entre les altres opcions de la nit destaca una altra pel·lícula, en aquest cas l’emesa per La Sexta, “600 kilos de oro puro” amb 264.000 seguidors i un 10,7% de share. Finalment, una dia més, “La Riera” va ser una de les emissions més vistes de tot el dia amb un 22,3% de quota de pantalla i 395.000 espectadors.

AUDIÈNCES 15 DE JULIOL:

TV3 va recuperar el lideratge diari a Catalunya a només dues dècimes d’Antena3 i de quatre de Telecinco. A molta distància, Cuatro i La Sexta empaten i s’imposen a La1. La pública estatal continua en caiguda lliure a casa nostra. 8tv troba a faltar l’emissió regular de l'”Arucitys” i queda lluny dels seus registres habituals.

 • TV3: 13,5%
 • Antena3: 13,3%
 • Telecinco: 13,1%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 6,1%
 • La1: 6%
 • 8tv: 3,4%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisonals):

Un cop passat l’equador del mes de juliol, Telecinco continua liderant a Catalunya a molta distància de TV3. Antena3 en tercer lloc.

 • Telecinco: 15%
 • TV3: 12,1%
 • Antena3: 11,7%
 • La1: 6,5%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,5%
 • 8tv: 3,6%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: