El final de temporada de “La Riera”, líder de diumenge

LA SÈRIE DE TV3 VA TANCAR LA TEMPORADA SENT L’ESPAI MÉS VIST DEL DIA. GRÀCIES A AQUESTES DADES I A L FÒRMULA 1, “LA NOSTRA” LÍDER DE DIUMENGE.

quinatele.com

El capítol final de “La Riera” va ser l’espai més vist de diumenge a Catalunya.

L’últim capítol de la temporada de “La Riera” va ser l’espai més vist de diumenge a Catalunya. La cadena pública catalana va oferir al prime time aquest capítol final amb èxit: 523.000 espectadors de mitjana i un 19,6% de quota de pantalla, imposant-se a la resta d’opcions de la nit. Abans però, TV3 va havia assolit el lideratge televisiu de la nit amb el “30 minuts”. Tot i que el veterà espai informatiu va oferir una reeemissió d’un reportatge anterior, es va imposar a la primera part de la franja del prime time amb 481.000 seguidors i un 16,7% de quota de pantalla, situant-se també, entre les emissions més vistes de la jornada. Paral·lelament, La1 va situar-se al tercer lloc del rànquing del prime time amb la pel·lícula “El reino de los cielos”. El film va reunir 400.000 espectadors i un 14,9% de share.

Pel que fa a les propostes esportives, TV3 va superar de manera contundent a Antena3 amb la retransmissió del Gran Premi d’Alemanaya de F1. Tot i que a l’anterior cursa Antena3 es va apropar perillosament a la pública catalana, ahir TV3 es va imposar amb molta diferència; 494.000 seguidors de mitjana i un 27,8% de quota de pantalla, situant-se entre les curses més vistes de l’any. Per la seva banda, Antena3 no va poder passar del 14,3% de share i els 254.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 20 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia i va trencar la tendència dels caps de setmana a Catalunya on generalment s’imposa Antena3. La1 en tercer lloc per davant de Cuatro. La “germana petita” del grup Mediaset va empatar amb Telecinco, ahir amb un resultat baix. La Sexta tanca els llocs inicials del rànquing. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 13,4%
 • Antena 3: 11%
 • La 1: 8,8%
 • Cuatro: 7,3%
 • Telecinco: 7,3%
 • La Sexta: 6,5%
 • FDF: 4,6%
 • Divinity: 3,8%
 • Paramount Channel: 2,8%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

TV3 retalla distàncies amb Telecinco, cadena que continua treient rendiment de les dades aconseguides amb el Mundial de Futbol del Brasil. Antena3 en tercer lloc. La1 en quarta posició però lluny de les primeres places. Cuatro s’imposa a La Sexta. 8tv abaixa les seves dades respecte a altres mesos com a conseqüència de la programació estiuenca.

 • Telecinco: 13,9%
 • TV3: 12,3%
 • Antena3: 11,6%
 • La1: 6,8%
 • Cuatro: 6%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: