Antena3 lidera el prime time amb la sèrie “Transporter”

ANTENA3 VA SER A MÉS, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA PER DAVANT DE TV3. TELECINCO, EN TERCER LLOC.

quinatele.com

La sèrie “Transporter” va ser l’espai més vist de la franja del prime time.

La sèrie emesa per Antena3 “Transporter” va ser l’espai més vist de la franja del prime time de dilluns. La ficció nord-americana va assolir 370.000 espectadors de mitjana i un 13,7% de quota de pantalla i es va imposar a la resta d’opcions de la nit. Igualment, a la segona part del prime time, la sèrie d’Atresmedia també va ser l’espai més vist amb el segon capítol que va oferir amb 322.000 seguidors i un 17,7% de share. Per la seva banda, La1 va aconseguir la segona posició de la nit amb la pel·lícula “Las seductoras”. El film programat per la pública estatal va reunir a 300.000 espectadors i un 12,4% de quota de pantalla. Seguidament hi trobem una altra sèrie, en aquest cas “39+1” de TV3 va aconseguir la tercera posició de la nit gràcies al canvi d’horari (amb l’absència del “Crackòvia” s’emet a partir de les 22.00h), però no va poder competir amb Antena3: 298.000 espectadors i un 10,3%. Curiosament, Cuatro es va imposar a la seva “germana gran”, Telecinco, amb un nou capítol de “C.S.I Nova York” (191.000 seguidors i un 7%). Per la seva banda, la cadena de Fuencarral només va poder registrar un un 6,2% de share i 166.000 espectadors amb l’estrena de “Criadas y malvadas”.

AUDIÈNCIES 21 DE JULIOL:

Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Telecinco en tercer lloc. La1 es va imposar ahir a Cuatro i a La Sexta. 8tv superada per les principals cadenes temàtiques.

 • Antena 3: 12,8%
 • TV3: 11,3%
 • Telecinco: 9,9%
 • La 1: 7,5%
 • Cuatro: 7,2%
 • La Sexta: 6,1%
 • Divinity: 4,3%
 • FDF: 3,7%
 • Nova: 3,1%
 • 8tv: 2,1%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

Telecinco continua liderant al global del dia tot i que comença a notar la manca d’emissions com les del Mundial de Futbol del Brasil. TV3 en segon lloc a més d’un punt de share. Antena3 en tercer lloc per davant de La1, de Cuatro i de La Sexta. 8tv abaixa la seva mitjana amb la programació estiuenca.

 • Telecinco: 13,7%
 • TV3: 12,3%
 • Antena3: 11,7%
 • La1: 6,9%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8tv: 3,3%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: