Antena3 lidera el prime time a Catalunya per segon dia consecutiu

LA CADENA D’ATRESMEDIA S’IMPOSA A LA RESTA AMB LA SÈRIE “LA CÚPULA”. IGUALMENT, ANTENA3 ÉS L’OPCIÓ MÉS VISTA DE DIMARTS.

quinatele.com

“La cúpula” va tornar a ser líder del prime time.

El capítol de la sèrie “La cúpula” d’Antena3 va ser l’espai més vist de la franja del prime time de dimarts amb 427.000 espectadors de mitjana i un 16,5% de quota de pantalla. Tot i que aquestes dades són inferiors a les de la setmana passada, la ficció nord-americana va imposar-se a la resta d’opcions de la nit. Seguidament hi trobem la proposta de TV3, la pel·lícula “Amor, boig i estúpid”. El film va aconseguir 353.000 seguidors i un 14,4% de share i va assolir la segona posició de la nit. Per la seva banda, el talk show de Telecinco “Hay una cosa que te quiero decir” es va haver de conformar amb el tercer lloc de la franja. L’espai de Mediaset va reunir 162.000 espectadors i un 11,2% de quota de pantalla. A molta distància, La1 va situar “Comando actualidad, comando al sol” amb un 6,7% de share i 173.000 seguidors. Finalment, cal destacar que el “TN vespre” va ser l’espai més vist del dia amb un 23,3% de quota de pantalla i 493.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 22 DE JULIOL:

Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3 i de Telecinco. La1 es va imposar a La Sexta i a Cuatro tot i que per poca distància. FDF va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • Antena 3: 13,3%
 • TV3: 11,8%
 • Telecinco: 11,5%
 • La 1: 6,4%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 6%
 • FDF: 3,9%
 • Neox: 3,2%
 • Divinity: 3,1%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

Telecinco continua líder.

 • Telecinco: 13,6%
 • TV3: 12,2%
 • Antena3: 11,7%
 • La1: 6,9%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8tv: 3,3%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: